Przejdź do forum
Sobota (14-Sty) MTT...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Sobota (14-Sty) MTT (32/100)

5 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
260 Wyświetlenia

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
1. Sprzedaję 100% z prawem do zachowania 15% z profitu. W przypadku braku profitu wygrane pieniądze wracają w pierwszej kolejności do inwestorów.
2. Przy zakupie decyduje kolejność zgłoszeń.
3. Nie wykorzystane rebuye/addony jak i nie zagrane turnieje zwracane są inwestorom.
4. Pieniądze będą odsyłane do inwestorów do 24h od czasu skończenia sesji.Wyjątek stanowi sytuacja, w której zostanie przeze mnie przekroczony limit transferów, wtedy odesłanie pieniędzy nastąpi w najbliższym możliwym terminie.

Feedback-Michau12341

2% 5,04
5% 12,60
10% 25,20
25% 63,00
50% 126,00

Rezerwacje:
Maro85 - 20%
89deny89 - 12%

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
Maro85

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Wezme 20%, kase przesle jak wstane, czyli pewnie po poludniu. Bedzie szansa na jakies joinme?

Odpowiedz
Cytat
89deny89

ja wezmę 12% ,wyśle jutro jak się obudzę koło 15 jeśli oczywiście wykupią reszte

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

co do join.me to nie ma problemu jak będzie co oglądać to włącze

Odpowiedz
Cytat
Maro85

Musze wyjsc na jakis czas i nie wiem czy zdaze wrocic do 16. Mam nadzieje ze nie bedzie problemu jak kase wplace juz w trakcie trwania turniejow? Jesli to problem to oddaj moje % komus innemu jak bym nie zdazyl wrocic. Oczywiscie o ile stacking sie odbedzie, bo cos widze malo chetnych :/

Odpowiedz
Cytat