Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Witam
Na wstępie link:
Feedback Musashi87
No a teraz do rzeczy. Po pierwszym udanym stackingu chciałbym spróbować kolejny. Nadal mam trochę za mały bankroll by grać spokojnie 3,5$ SnG z wlasnych środków bez tzw. scarry money zatem ubiegam się o stacking.
I tak:
Kwota stakingu - 600$ (myślę, że tyle spokojnie wystarczy by rozegrać 500 turków nie martwiąc się swingami)
Co - 3,5$ SnG 45os i 27os non-turbo na P* (45os dość wolno się otwierają, dokładajac do tego 27os całosć powinna zakończyć się dużo szybciej)
Ilość turniejów - 500
czas - max 1 month (zależy jak szybko pójdzie
)
Podział profitu - 40% do mnie reszta do stakerów (+ rakeback satki HT do Storma tak samo dzielony)
Cegiełki:
50% - 300$
25% - 150$
10% - 60$
5% - 30$
A tutaj moje wyniki w tych turniejach z niższym wpisowym:
Nick P* Suzanne1992
Spoiler

Niedawno odświeżałem baze danych, więc brakuje troche turków za 1$i 0.25$. Poprzednie wyniki można znaleźć w poprzednim stackingu (patrz link feedback). Jestem też odkryty na wszystkich stronach trakujących, więc help yourselves and look
Pozdro!
Udziały:
Bezimienny90 10% (zapłacone)
mcmc91 10% (zapłacone)
Cogitus 10% (zapłacone)
Kemor 50% (zapłacone)
dark1one 20% (zapłacone)