Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Hej, szukam wsparcia inwestorów na miesiąc sierpień.
W większości będą to satki do melona za 2,2+r, ale też inne okazjonalne splashe do 3,3 włącznie. Mogę też dorzucać mtt w formacie splash. Wyniki skopiowane z przedostatniej oferty.
1.Feedback
2.Wyniki z tego roku:
a) wszystko
Spoiler

b) satki splash do SM
Spoiler

c) wszystkie splashe
Spoiler

3.Zbieram 800$.
4.Wpłaty w poniedziałek na PS: tomek1988
5.Start w poniedziałek po południu.
6.Gram zablokowany.
7.Wszystkie gry typu splash gram z max late rega i niezależnie od kosztów biorę rebuye aż do add-ona.
8.Zawsze biorę add-on.
9.Jeśli z jakiejkolwiek przyczyny nie dotrwam do add-ona lub nie wezmę add-ona - gra jest traktowana jako nie rozegrana i w całości wraca do profitu.
10.Jeśli po wygraniu satelity jest możliwość wyrejestrowania się - zamieniam wejście na T$ i całość idzie do profitu.
11.Jeśli po wygraniu satelity nie ma możliwości wyrejestrowania się - to turniej wchodzi w skład stakingu i ewentualne ITM/KO idą do profitu.
12.Nie gram nic poza stakingiem.
13.Możliwy make-up.
14.Rozliczenie na podstawie auditu.
15.Podział profitu 50/50 niezależnie od wysokości profitu.
16.Czas trwania: do 31sierpnia.
17.Railing co ~2dni.
18.Rozliczenie po zakończeniu stakingu.
19.Pierwszeństwo zakupu dla inwestorów z ostatniego stakingu.
20.
5%-40$
10%-80$
20%-160$
50%-400$