Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Witam,
Krotko o sobie.
Na poczatku maja wyplacilem rola i skonczylem z pokerem. w jakies 4 miesiace przeszedlem od micro do nl100, na ktorym jednak zagralem tylko pare sesji. Na nl50 uwazam, ze radzilem sobie bardzo dobrze. Chetniej wystawilbym oferte stackingu na tym limicie, ale nie mam zadnych wykresow po duzej probce z tamtego okresu gry, wiec to nie byloby fair. W okresie przechodzenia od micro do nl100 prowadzilem bloga (blog1), na ktorym, nie wiem z jakiej probki, ale sa jakies wykresy z nl25 i nl50, (jesli komus sie nie chce, to na prosbe moge je sam znalezc i przekopiowac tutaj). Uwazam jednak, ze bardzo dobry winrate z samej linii non showdown jest jakas rekomendacja. Dodatkowo bralem 3 albo 5 h private coachingu (nie pamietam juz) na nl50 u wafflecop'a, ktory stwierdzil, ze radze sobie dobrze z tym limitem. On jednak ma globala, wiec pewnie sie tutaj nie wypowie, ale jak ktos ma z nim kontakt to mozna to potwierdzic.
Oprocz tego udzielam sie w dzialach oceny rozdan, a jesli ktos jest zainteresowany to nie ma problemu, zeby sprawdzic moje umiejetnosci w dowolny sposob, jaki sobie ktos wybierze.
Wstepnie wybieram everest, dlatego, ze lubie ten poker room, zagralem tam duzo rak + poziom jest bardzo niski . Nie jestem typem multitablera, dlatego zawsze gram tylko 4 stoliki, zeby robic ready, analizowac wszystkie spoty + dziennie poswiecam troche czasu na analize i filmiki. Bonusy i wymiane sp zostawiam dla siebie, bo i tak na everescie nie wychodzi tego prawie nic.
Obecnie mam zaliczony caly semestr studiow, wiec mam mnostwo czasu na gre. Jestem w stanie zapewnic, ze dziennie bedzie to nie mniej niz 6h grindu + 2h analiza, ale to juz raczej mnie dotyczy. Oczywiscie oprocz swiat + raz na 2/3 tygodnie wyjazd do domu rodzinnego na 1/2 dni.
Nie mam pojecia jak ustalic ilosc BI, ale standardowy BM to jest ~30 BI, wiec i taka ilosc wyznaczam.
Zasady:
1. everest nl25 bss sh - 4 stoliki
2. profit 50/50
3. Bonusy i wymiata summit points - moje
4. Czas trwania - do końca roku
Nie mam doswiadczenia w stakingu, wiec jesli czegos tu brakuje, to dopisze. Kontakt:
gg- 3515722
Tutaj mozna sie umowic na skype, moge podac numer komorkowy czy cokolwiek co bedzie potrzebne w tej sprawie
feedback - dopiero zalozylem temat o feedbacku, wiec na razie nic nie ma