Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
link do feedbacku:feedback Maciekmax
Witam. Chciałbym wystawić swoją pierwszą ofertę stakingową co spowodowane jest kilkoma czynnikami:
- Chcę na przyszłość, gdybym kiedyś zaliczył busto czy też z jakiegoś powodu wypłacił większość rolla, mieć juz pozytywny feedback i ludzi chcących mnie stake'ować.
- Zbliżam się do końca kasy na P* a nie chcę wpłacać rolla odłożonego na MB bo mam w pln.
- W przypadku trudnych okresów w MTT które się zdarzają w tej odmianie, chcę mieć możliwość zmniejszenia wariancji poprzez bycie stake'owanym.
"Dlaczego miałbym stakeować tego randoma?"
Na pokerpro labs winnings, na sharkscope sam profit z sitow i turniejów ale nie zaliczyli mi tam 3 miejsca w the big 11 czyli + ok. 4k$
- wygrywający gracz na 4 platformach (na PP i 888 b. mała próbka, dopiero zaczynam).
- wygrywający gracz cash games - można sprawdzić na pokertableratings.com
- oprócz P* staking obejmuje też kilka turniejów z PP i 888 co zmniejsza wariancję (mniejsze fieldy i znacznie niższy poziom niż na P*)
- codziennie edukuję się pokerowo na PS, DC; należę do 2 dobrze funkcjonujących gr. na skype.
Turnieje:
Warunki:
- sprzedaję 80% udziałów, sam inwestuję 20%
- zachowuję 15% z profitu + kasę ze swoich udziałów ofc.
- gram sesję jeżeli sprzedam 80% udziałów do 15:30 20 stycznia.
- transfery przyjmuję na P* (nick Jimmykrk), ew. do dogadania na PP.
- FPP idą dla mnie
- kasę rozliczam 24h godziny po zakończeniu ostatniego turnieju, wyjątkiem są sytuacje gdy przekroczę limit (Który i tak z tego co kojarzę da sie podnieść w chwilę
)
Dodatkowo
- dodaję 6,7$ z własnej kieszeni, które nie jest w ogóle udziałem, aby 100% kosztowało 830$ co ułatwi obliczenia.
- sprawdzę czy dobrze wszystko sam rozumiem na przykładzie: całościowo wygrałem w sesji 1500$. Profit = 670 więc dla mnie idzie 100,5$ (+ to co sam zainwestuję). Zatem za każde wykupione 10% inwestor dostaje 0,10 x 1399,5 = 139,95$
- Jako, że jest to moja pierwsza oferta proszę o rady co mogę poprawić i czy powyższy przykład się zgadza
Cegiełki
100% - 830$
80% - 664$
40% - 332$
10% - 83$
5% - 41,5$
Rezerwacje:
ja - 20%
maro85 - 5%
Cogito - 10%
Nilmar - 10%
wlod4000 - 5%