nie mogę dzisiaj wygrać nic z wysoką parą, co jakąś zestackuję pre to dostaje suckout od Ax albo niższe pary
z godziny na godzinę runnuję lepiej, nie odpadam już na 70/30 i 80/20 tylko po flipach albo nutsowy full na quadsy jak przed chwilą
oprócz tych porannych turbosów to same mincashe, wyjątkiem było $4.5k 2R1A turbo na 888 ale skończyłem 14/555
łącznie scashowane dzisiaj ok $300, w zwrotach będzie ok $350, więc póki co brakuje ok $600 do break even
zostały 3 turki:
- na 888 $5k r/a za $22 - 57/83 (20 itm)
- na starsach deep stack za $11 - 35/165 (162 itm)
- na party $10k za $50 - 37/109 (40 itm) - mam pyszala na stole
pyszal mnie wywalił na party od razu po przerwie
No-Limit Hold'em Tournament, 150/300 Blinds (9 handed) - Hold'em Manager Converter Tool from FlopTurnRiver.com
MP2 (t8369)
Hero (Button) (t8238)
MP3 (t8184)
MP1 (t18752)
CO (t7187)
BB (t15345)
SB (t2930)
UTG (t6545)
UTG+1 (t9848)
Hero's M: 18.31
Preflop: Hero is Button with K
, A
1 fold, UTG+1 bets t600, 4 folds, Hero raises t1525, 2 folds, UTG+1 raises t9218, Hero calls t6683
Flop: (t16866) 2
, 9
, 10
(2 players)
Turn: (t16866) 8
(2 players)
River: (t16866) 10
(2 players)
Total pot: t16866
Results:
Hero had K
, A
(one pair, tens).
UTG+1 had J
, J
(two pair, Jacks and tens).
Outcome: UTG+1 won t17136
z rebuya out na shorcie na 63
No-Limit Hold'em Tournament, 200/400 Blinds (9 handed) - Hold'em Manager Converter Tool from FlopTurnRiver.com
SB (t27887)
BB (t2757)
UTG (t21155)
UTG+1 (t21383)
MP1 (t13482)
MP2 (t8577)
MP3 (t37715)
Hero (CO) (t5861)
Button (t5462)
Hero's M: 9.77
Preflop: Hero is CO with 3
, 3
UTG calls t400, UTG+1 calls t400, 2 folds, MP3 calls t400, Hero bets t5821, 4 folds, UTG+1 raises t20943, 1 fold
Flop: (t13042) K
, 8
, 8
(2 players)
Turn: (t13042) 7
(2 players)
River: (t13042) 2
(2 players)
Total pot: t13042
Results:
UTG+1 had 10
, K
(two pair, Kings and eights).
Hero had 3
, 3
(two pair, eights and threes).
Outcome: UTG+1 won t13402
został tylko deep stack na starsach, który chyba do rana potrwa, nie spodziewałem się że to aż powolna struktura będzie, oprócz 30min poziomów są też bardzo łagodnie rosnące blindy
mam nadzieję że chociaż zostanę jakimś dobrym wynikiem nagrodzony za te siedzenie ponad normę, miałem zamiar skończyć przed 2 bo o 10 mam satelitę na aussie millions i muszę wcześnie wstać
jak na razie jestem wiceliderem przy 97 left
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Ship na starsach
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
jak tam idzie?
trochę przed przerwą straciłem A6s < AK reshipując shorta, jestem teraz 10/53 a w stacku 100bb...
Co miałeś przed chwilą jak gość overbet shove'ował na river?
Napisane przez jevgienij
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.Co miałeś przed chwilą jak gość overbet shove'ował na river?
dopiero teraz przeczytałem, jaki board był mniej więcej?
chłopakom się chyba zaczyna powoli nudzić po prawie 9h grania, zwłaszcza temu GGMBN co po 65 rękach ma staty 52/43 11 3bet i 17 af
mimo stacka 45BB nie mogę otwierać nic z czym się nie będę mógł stackować pre lub na flopie, bo dojście do showdownu na takim stacku graniczy teraz z cudem
e: schodzę na przerwę 21/32, w stacku 43BB
A622x rainbow
Napisane przez jevgienij
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.A622x rainbow
a już wiem o który pot, na tego retarda z hiszpanii co donkbeta 2/3 puli zagrał na A62, miałem KQ i uznałem że on tu nigdy nie powinien tak asa grać więc flatnąłem w celu przejęcia na turnie, turn blank i on check ja 1/3 pota, on call i insta ship river za pot
trochę mnie kosztował ten missread, 2 pary+ z flopa mają tu sens u niego, ale on był taki retardem że podejrzewam że on tam mógł słabego asa tak zagrać
na przerwę schodzę 5/24
wygląda na to, że spać się dzisiaj w ogóle nie położę bo idzie jak krew z nosa, średni stack 55BB
[*]
kolesie już chcą deala dyskutować przy 16 left
e: przy 16 left poniżej kwoty za drugie nie schodzę, jak będzie ft to będzie ich kosztować drożej
kolejna przerwa, 4/12, cały czas trzymam stack na 100BB
nie jestem pewien czy niektórym już psycha siada po 11h w turku za $11, czy to ich standardowa gra
tempo wyraźnie wzrosło, przez ostatnią godzinę odpadła kolejna osoba, jestem 1/11, średni stack po przetwie to 70BB
powoli field się shorci, średni stack to już zaledwie 68BB, na przerwę schodzę 1/8
jest HU, ale jestem z tyłu 4:1 vs agro gościu, który wyraźnie chce to szybko zakończyć