Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Feedback
https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?postid=2430993#post2430993
Wyniki online

Wyniki 109$+

Oferta

Siemanko, na sprzedaż mam paczkę na SCOOPy i ME XL'a/Powerfesta. Szczegóły na screenie powyżej i w arkuszu - https://docs.google.com/spreadsheets/d/1hF7DkWJG4pnRUASq934qNncJDAl7du7lX4tF5W3ABKU/edit?usp=sharing
Przez ostatnie 2 lata byłem członkiem największej HS MTT stajni na świecie (odszedłem 3 miesiące na rzecz rozwijania nowej MTT-inicjatywy reklamowanej ostatnio przez Dominika Pańkę, nie wiem czy można tu podawać jakiekolwiek nazwy
), gdzie miałem codzienną styczność z najlepszymi graczami HSMTT na świecie. W ostatnich miesiącach brałem też regularnie dodatkowe priv coachingi u graczy takich jak Oxota, Apotheosis, Buffyslayer i Graftekkel (ostatnie tygodnie).
Jestem mega pozytywnie nastawiony do najbliższych festiwali, ostatnio gram daily sesje na avBI ~65$ z całkiem fajnym winratem bb/100 i dobrym feedbackiem od moich coachy. Niestety z racji tego że gram teraz bez stakingu nie stać mnie na grę w eventach 530$+, dlatego postanowiłem wystawić paczkę. Rok temu na SCOOPach moja ex-stajnia dała mi do gry prawie wszystkie z powyższych eventów, a zrobiłem od tego czasu ogromny postęp.
* Mogę pominąć niektóre z eventów - póki co plan jest taki, żeby zagrać wszystko poza #41-M, ale jeśli nie będę czuł się na siłach mogę odpuścić któreś z najcięższych turniejów. Analogicznie, jeśli będę wypoczęty i w formie mogę odpuścić dzień przerwy 17.05 i zagrać #41-M, dlatego umieściłem go w paczce.
* Buy-In + Markup będzie zwracany w całości w razie opuszczenia eventu.
* #01-H Phase zagram tylko w sobotę 6 maja. Jeśli inne phase'y okażą się lekkie mogę zagrać ich więcej w trakcie scoopów, ale tylko po ustaleniach z inwestorami.
* System paczki jest przejęty z wielu pack z TwoPlusTwo - nie kupujecie procentów tylko ilość udziałów w wystawionych przeze mnie turniejach. Kupując 10 udziałów macie np:
6,5% w ME i Thrillu
5% w 530 8-Max
7% w Tuesdayu itp..
Piszcie śmiało jeśli macie jakieś pytania co do warunków / sposobów przelewu itp
Proszę o przelewy na OzzyM91 P*, husarz w avatarze.
Udziały
Lista udziałowców będzie aktualizowana w arkuszu Google Docs.