Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

SCOOPy - Krobb

3 Posty
3 Użytkownicy
4 Reakcje
1,085 Wyświetlenia
Krobb

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Feedback - Krobb

Siema!

Mam na sprzedaż udziały w paczce kilkunastu turniejów z serii SCOOP (+2 inne ciekawe Main Eventy).

Oferta:

Moje wyniki MTT online odkąd przerzuciłem się na full time MTT (trochę ponad rok czasu) poniżej. Wcześniej przez długi, długi czas (od początku kariery) moją główną grą były cash games 6-max.

Link do sharka: https://www.sharkscope.com/#Player-Statistics//networks/Player%20Group/players/Krobbek?filter=Class:SCHEDULED

Na "zachętę" dodam, że podczas ubiegłorocznej edycji udało się zająć 3 miejsce w evencie 1K$ Thursday Thrill SE :)

Warunki:
- Sprzedaję do 40% (tj. minimum w 60% gram za swoje)
- Pobieram 10% od profitu
- W przypadku profitu przekraczającego 15k$, od tej nadwyżki pobieram 15%
- Event SCOOP-01 zawiera możliwość 3 entries. Pierwsze prawdopodobnie zagram 6 maja. Dalsze próby w przypadku niepowodzenia będę dobierał w zależności od fieldu/obłożenia sesji danego dnia
- KO wliczane do profitu
- Zastrzegam sobie prawo do niezagrania niektórych eventów. Oczywiście zwrot za niezagrane turnieje
- Wpłaty preferuję na konto Pokerstars: Divved

Udziały (100% = ~14700$):
10% = 1470$
5% = 735$
3% = 441$
2% = 294$
1% = 147$

Inwestorzy:
60% - Ja
2% - Priv

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
ciupciak6

5 % wezmę

Odpowiedz
Cytat
TheBluffPL

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

1% :)

wysyłam od razu, gl!

Odpowiedz
Cytat