Przejdź do forum
SCOOP HIGH ME by Py...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

SCOOP HIGH ME by Pyszal! [SOLD]

45 Posty
22 Użytkownicy
0 Reakcje
4,311 Wyświetlenia
pyszalek Autor wątku
pyszalek
BlackMember

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Elo. Wszystko gra _thumbsup: . Jesli szuru nie wplaci reszty kasy do rozpoczecia ME jego udzialy sa martwe, a kase ktora dostalem odsylam mu z poczatkiem eventu High.

Oczywiscie to nic osobistego. Licza sie zasady.

% w tym wypadku ewentualnie przepadaja tzn konfiskuje je ja :)

Odpowiedz
Cytat

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Luz, zamuliłem wczoraj...juwenalia. Kaska poszła

Odpowiedz
Cytat
Olorion
BlackMember

Gl Pyszal. Pokaz kto jest prawdziwym "polish pride"!!! _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
pabo69
PokerStrategist

GL! _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
pyszalek Autor wątku
pyszalek
BlackMember

PokerStars No-Limit Hold'em, 10300 Tournament, 60/120 Blinds 15 Ante (9 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop | saw showdown

MP2 (t13208)
MP3 (t16567)
CO (t21040)
Button (t15580)
Hero (SB) (t15935)
BB (t7320)
UTG (t12842)
UTG+1 (t16248)
MP1 (t17530)

Hero's M: 50.59

Preflop: Hero is SB with A, A
UTG bets t255, 4 folds, CO calls t255, 1 fold, Hero raises to t875, 1 fold, UTG raises to t1885, 1 fold, Hero raises to t3195, UTG calls t1310

Flop: (t6900) 6, 4, 5 (2 players)
Hero checks, UTG bets t2175, Hero raises to t10000, UTG calls t7457 (All-In)

Turn: (t26164) K (2 players, 1 all-in)

River: (t26164) 3 (2 players, 1 all-in)

Total pot: t26164
Main pot: t26164 between Hero and UTG, won by UTG

Results:

Spoiler

Hero had A, A (one pair, Aces).
UTG had K, K (three of a kind, Kings).
Outcome: UTG won t26164

Tak smutno mozna podusmowac ten ME. Pozniej 55<99 b sv sb w td spocie :(

thnx za inwestycje i wiare.

Odpowiedz