Przejdź do forum
saturday mtt specia...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

saturday mtt special 75% left

5 Posty
3 Użytkownicy
12 Reakcje
1,104 Wyświetlenia
johnybananas
Oldschool Grinder

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Siemka

Wiem, że mam słaby feedback ostatnio dlatego chciałbym go poprawić dlatego wystawiam ofertę na to z czego robiłem największe profity w stackingach czyli pojedyncza sesja mtt i do tego tylko premium turnieje.

Mój wykres od 1 stycznia 2014:

A to turnieje jakie gram na stackingu:

Założenia:
-sprzedaję 75% udziałów
-nie wykorzystane rebuye i bounty do profitu
-nie pobieram procentów z profitu
-pieniądze proszę o wysyłanie po sprzedaniu chyba że ktoś nie będzie mógł to od razu na nick johny_banan@ w przypadku nie sprzedania odsyłam pieniądze
-zastrzegam sobie możliwość do rozgrywania innych turniejów za własne środki
-wszelkie uwagi: np. dołożenie jakiegoś turnieju albo coś w tym stylu prosze pisać tutaj

25%/100%
ja-25%

I feedback wiem, że słaby ale jak mówię chcę go nadrobić bo bardzo mi na tym zależy, proszę o szansę. Ale jeśli chodzi o pojedyńcze oferty to wygląda on przyzwoicie, oferty longtermowe zjebałem i się przyznaję do tego.

https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?postid=3513696#post3513696

Pozdrawiam i zapraszam.

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
johnybananas Autor wątku
johnybananas
Oldschool Grinder

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

jako że jest to oferta która ma pozwolić mi poprawić feeback to zmieniam pobierany profit do 8% i 13% w przypadku over 5k

Odpowiedz
Cytat
johnybananas Autor wątku
johnybananas
Oldschool Grinder

nie pobieram nic z profitu czekam na 17 pozdro.

Odpowiedz
Cytat
manuelos
PokerStrategist

no to sobie poczekasz. Jesteś spalony na tym forum nie wiem czego się spodziewasz :truestory:

Odpowiedz
Cytat

Nie rozumiem dlaczego ktoś kto ma możliwość korzystania ze stackingu, co uważam jest świetną sprawą i jednocześnie przywilejem, a co najważniejsze DOCENIENIEM, psuje sobie taką możliwość całkowicie nie poważnym, lekceważącym i kłamliwym zachowaniem. No nie rozumiem ...

Odpowiedz
Cytat