Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Siemka
Wiem, że mam słaby feedback ostatnio dlatego chciałbym go poprawić dlatego wystawiam ofertę na to z czego robiłem największe profity w stackingach czyli pojedyncza sesja mtt i do tego tylko premium turnieje.
Mój wykres od 1 stycznia 2014:

A to turnieje jakie gram na stackingu:

Założenia:
-sprzedaję 75% udziałów
-nie wykorzystane rebuye i bounty do profitu
-nie pobieram procentów z profitu
-pieniądze proszę o wysyłanie po sprzedaniu chyba że ktoś nie będzie mógł to od razu na nick johny_banan@ w przypadku nie sprzedania odsyłam pieniądze
-zastrzegam sobie możliwość do rozgrywania innych turniejów za własne środki
-wszelkie uwagi: np. dołożenie jakiegoś turnieju albo coś w tym stylu prosze pisać tutaj
25%/100%
ja-25%
I feedback wiem, że słaby ale jak mówię chcę go nadrobić bo bardzo mi na tym zależy, proszę o szansę. Ale jeśli chodzi o pojedyńcze oferty to wygląda on przyzwoicie, oferty longtermowe zjebałem i się przyznaję do tego.
https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?postid=3513696#post3513696
Pozdrawiam i zapraszam.