Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Witam, kolejna paczka do sprzedania, tym razem 1000 satelit 1x,2x,3x. Potrzebuję do tego 10 000$.
Ostatnie stakingi: profit 4445,38$:
https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?threadid=383513
profit + 4443,54
https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?threadid=381718
Cegły:
1% 100$
1,5% 150$
5 % 500$
10 % 1000$
UWAGA - 10k potrzebne z racji satek WCOOP, po Wcoopie, przy proficie, roześlę część waszych wkładów. Po prostu na resztę satek 10k nie będzie mi potrzebne, rozliczę tak aby wasz wkład wynosił 7-8k.
Profit dzielę w stosunku 66,66:33,34 dla mnie.
Oferta z Make Upem, jeśli staking zakończy się niepowodzeniem, zobowiązuję się do rozegrania kolejnych satelit na takich samych warunkach i na początku odrabiamy straty.
Po uzgodnieniu możliwy również reload, jeśli roll spadnie w okolice 1000$, dorzucam wtedy swoje 1k. a na nastepne 1k składają się inwestorzy( wtedy gramy dalej z 3k).
W przypadku zakwalifikowania się do turnieju docelowego, który już się rozpoczął, refunduję i doliczam normalnie do rolla taką satelitę.
Audyt co 200 gier, na prv poproszę maile i będę grupowo wysyłać.
Wpłaty i rozliczenia na Poker Stars, mój nick: maciejko21.
Zastrzegam sobie prawo do grania innych gier podczas stakingu.
Termin: zobowiązuję się ukończyć grę max. do 10 listopada 2014 (na 90% uda mi się jednak szybciej).
Inwestorzy uczestniczący w tym stakingu mają wyłączność przy kolejnej ofercie zgodnie z aktualnym % udziałów. Nie proponuję wtedy innym użytkownikom oferty, dodatkowo jeśli, któryś z obecnych inwestorów nie będzie chciał dalej inwestować, pierwszeństwo w jego udziale ma największy obecnie udziałowiec: Chorwat.
Railing :
Railing maciejko21
Feedback :
Feedback maciejko21
Wstępne rezerwacje:
Chorwat 5200 $ (52%). - potwierdzone
Bilson 2100$ (21%). potwierdzone
Maklakiewicz 850$ (8,5%). potwierdzone
Finian8 1000$ (10%). potwierdzone
EDEK437 400$ (4%). potwierdzone
AABurzaAA 450$ (4,5%). potwierdzone