Przejdź do forum
pyszal last minute,...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

pyszal last minute, czas do 18! markup 1.17 , 17,5% left

5 Posty
3 Użytkownicy
3 Reakcje
1,684 Wyświetlenia
pyszalek
BlackMember

Siema!

Czas na kolejna ndz! :challenge: Mam do sprzedania 35%.

888

18.30 megadeep 120kGtd 215$
20.30 challenge 1R 80kGtd 90$ x 2 = 180$

party = pyszal

title fight 300kGtd 215$ x 2 = 430$

starsy

16.30 BountyBuilder 150kGtd 215$
18.00 Big 125kGtd 109$
21.15 Hot 100kGtd 109$

1258$ * 1.17 = 1470$

10% = 147$
5% = 73,50$
2,5% = 36,75$

Udzialy:
pyszal - 65%
cekcynka - 17,50%

1. Wplaty przyjmuje na starsy, nick pyszalek do godziny 17 w niedziele. Ewentualnie 888 nick _pyszalek_ . Najlepiej jak wplacicie $ od razu przy zakupie. Jak ktos sie nie zalapie odesle kapuste.
3. Reentry/rebuy biore gdy mam 15bb lub wiecej
4. Sianko odsylam w ndz/poniedzialek na starsy (ewentualnie 888 lub pp)
5. Prosze o napisanie przy zakupie z jakiego nicka na starsach/888 wplaciliscie $ (na ten sam nick wyplace ewentualne wygrane)

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
Wiesia
PokerStrategist

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
2.5% wpłata na P* : wi....m

Odpowiedz
Cytat
kapi94
Oldschool Grinder

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za
umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

5% plizzzz
Od ka...45 na p*

Odpowiedz
Cytat
pyszalek Autor wątku
pyszalek
BlackMember

Bez szalu niestety : / gg gn! :f_zZz:

215$ * 1.17 = 252$
hot 109 = 207$
==459$

17,5% = 80$
5% = 23$
2,5% = 11,50$

Odpowiedz
Cytat
Wiesia
PokerStrategist

gg, thx

Odpowiedz
Cytat