Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
miały być starsy + PP i sam nie wiem czemu ale postanowiłem dać pszemkowi jeszcze jedną szanse
jak nie wyrzyga to rozwód z pszemysławem, także taka sama oferta jak tydzień temu
pisałem, że będą starsy + PP dlatego jeśli ktoś chciałby coś zmienić/zrezygnować to pisać i od razu robie zwrot
feedback - Durex86
siema oferta na piatek i sobote (2 sesje) na PP i 888 low/mid stakes'y
nicki do sprawdzenia na sharkscope Dejmen/FCB P*, Dam1anov86 na PP i 888
oferta
Spoiler
Uploaded with ImageShack.us
wykres mtt
Spoiler
ten rok 1 styczeń - 31 marzec 2013
Spoiler
w sobote to samo schdule tylko challenge za 55$ + 215$ 50k gtd na PP
RAZEM 2 SESJE 1577$
MU 1,19
TOTAL 1577$ *MU = 1876$ ~ 1880$ (4$ odejme od winingsów)
CEGŁY
2% 37,60$
3% 56,40$
5% 94$
10% 188$
INWESTORZY
ja 30%
mariusz 10%
asiarat 7%
michal 5%
derus 10%
luki 10%
jeffrey 8%
gryzzlie 3%
wera 5%?
incasent 2%
duzers 5%
akser 5%
wpisałem wszystkim takie procenty jak tydzień temu, ktoś chce zmienić/zrezygnować piszcie. obok kwoty jakie każdy z was ma teraz u mnie a więc jeśli się zadeklarujecie to można od razu dopłacać
wpłaty preferowane na 888 albo PP, starsy proszę w ostateczności jeśli nie macie innej możliwości