Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Cześć,
Mam do sprzedania udziały na dwa turnieje - PSC Barcelona Main Event 5300eur i Pokerstars National Championship 1100eur
Od roku porzuciłem mttki online na rzecz grania spinów, a przez ostatnie 4-5 miesięce gram 100tki z b.dobrymi wynikami (bez smartspina
),
Wyniki MTT online 2016 i w tył od tego czasu zagrałem pewnie mniej niż 200 mtt z jakimś tam profitem, bo seatki wyżej wpadły
Posiadam przyzwoite doświadczenie jeśli chodzi o grę live z profitem z tych gier, nadal czuję się na bieżąco z gierką + przestudiowałem konkretnie mtt masterclass jednej ze szkół, której wiadomo dlaczego tutaj z nazwy nie wymienie, spędziłem też trochę czasu na zabawie z piosolverem, doświadczenie w turkach z wpisowym 5k mam niskie dlatego oferta bez MU/bez cuta od profitu, gdyby ktoś chciał więcej info o wynikach na spinach/live to skype: mati4grind gdyby ktoś sobie tak życzył może też za mnie poświadczyć dwóch bardzo reputowanych graczy husng 500+, info skype
Sprzedaję max 30% (30% sold poza forum i minimum 40 biorę na siebie)
100% - 6400 eur
30% - 1920 eur
10% - 640 eur
1% - 64 eur (minimalna cegła)
Przyjmuję starsy - MaTitheone lub neteller (info skype/pm)
Wpłaty najpóźniej 18.08 do 12:00 (gram 1C nationala), potem rezerwacje przepadają
Feedback
Lerez - 5%