Przejdź do forum
PREMIERA - sobota z...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

PREMIERA - sobota z uczniakiem - SOLD

48 Posty
19 Użytkownicy
0 Reakcje
2,283 Wyświetlenia
uczniak Autor wątku
uczniak
Legacy Member

Napisane przez xaspectx
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

sprawdź maila

Jak wyżej - wszystko niestety sprzedane.

Odpowiedz
Cytat
xaspectx
PokerStrategist

.

Odpowiedz
Cytat
uczniak Autor wątku
uczniak
Legacy Member

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
było już accepted więc odesłałem.

Odpowiedz
Cytat
xaspectx
PokerStrategist

.

Odpowiedz
Cytat
uczniak Autor wątku
uczniak
Legacy Member

rail

Odpowiedz
Cytat
uczniak Autor wątku
uczniak
Legacy Member

Niestety raczej lipaza.

Mamy dwa bounty (=20$) oraz 112th w h55 za 127.44$, więc nie ma totalnej torby, ale jest duży niedosyt. Zwroty w wysokości 3.69$, 7.37$, 11.06$, 14.74$ dla osób które zakupiły 2.5%/5%/7.5%/10% odpowiednio postaram się przesłać po sesji, w najgorszym razie jutro.

EDIT: Poszło do wszystkich, mam nadzieję że się zgadza. Jutro chyba odpoczynek od grindu (paradoksalnie w niedzielę), na poniedziałek/wtorek/środę planuję wystawiać oferty daily, zgodnie z feedbackiem wywalę 215 turbo, w zamian dorzucę coś tańszego i z lepszym value, może np 54 ko i 44 6-max regular speed. Jeśli ktoś jest zainteresowany wstępną stałą rezerwacją to piszcie tutaj albo na priv. W niedalekiej przyszłości będę również wystawiał staking na wybrane miniFTOPS/TCOOP oraz UKIPT Edynburg. Trzymajcie się! Dzięki za inwestycję, nie ostatnią mam nadzieję

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez JohnnyDramaPL
To że dużo mniej atrakcyjne oferty się tutaj sprzedają szybko to jasne.

Wiesz o tym najlepiej, prawda stanko?

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez evLeisure

Napisane przez JohnnyDramaPL
To że dużo mniej atrakcyjne oferty się tutaj sprzedają szybko to jasne.

Wiesz o tym najlepiej, prawda stanko?

WIEM BO MOJE SĄ NAJBARDZIEJ EV+ A SIĘ NIE SPRZEDAJĄ:P

Odpowiedz
Cytat