Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Niestety raczej lipaza.
Mamy dwa bounty (=20$) oraz 112th w h55 za 127.44$, więc nie ma totalnej torby, ale jest duży niedosyt. Zwroty w wysokości 3.69$, 7.37$, 11.06$, 14.74$ dla osób które zakupiły 2.5%/5%/7.5%/10% odpowiednio postaram się przesłać po sesji, w najgorszym razie jutro.
EDIT: Poszło do wszystkich, mam nadzieję że się zgadza. Jutro chyba odpoczynek od grindu (paradoksalnie w niedzielę), na poniedziałek/wtorek/środę planuję wystawiać oferty daily, zgodnie z feedbackiem wywalę 215 turbo, w zamian dorzucę coś tańszego i z lepszym value, może np 54 ko i 44 6-max regular speed. Jeśli ktoś jest zainteresowany wstępną stałą rezerwacją to piszcie tutaj albo na priv. W niedalekiej przyszłości będę również wystawiał staking na wybrane miniFTOPS/TCOOP oraz UKIPT Edynburg. Trzymajcie się! Dzięki za inwestycję, nie ostatnią mam nadzieję