Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Koko koko railing spoko, ROI leci hen wysoko
Witam i zapraszam do zapoznania się z moją ofertą turniejową na kilka eventów SCOOP Low (wraz z Main Eventem) oraz kilkoma innymi turniejami + 50 sztuk $15 180man'ów dla zmniejszenia wariancji.
Kilka słów o mnie oraz przedstawienie dotychczasowych wyników znajduje się w wątku Feedback.
Obecny miesiąc odpoczywam od grindu SnG i skupiam się bardziej nad rozwojem mtt - oglądam filmiki, analizuję rozdania i staram się poprawić swój największy leak czyli grę post-flop. Maj ma być zdecydowanie miesiącem grindu i koszenia punktów
!
Podsumowanie dotychczasowych ofert:
Spoiler

Linki do poprzednich ofert:
Spoiler
Oferta niedzielna 13.11, bart87 [80/80%]
Nowa oferta, niedziela 20.11, bart87! [90/90%]
Oferta niedzielna 22.01, TCOOP-16 inside, bart87
Oferta niedzielna 29.01, bart87 [90/90%]
Oferta niedzielna 05.02, bart87 [85/85%]
Oferta niedzielna 12.02, bart87 [85/85%]
Oferta niedzielna 19.02, bart87 [80/80%]
Oferta niedzielna 26.02, bart87 [70/75%]
Zasady:
Spoiler
1) Sprzedaję max. 75% udziałów z markupem 1,1835. W razie nie przekroczenia kwoty stakingu pieniądze w pierwszej kolejności trafiają do inwestorów zgodnie z % zakupionych udziałów.
2) Przelewy przyjmuję tylko i wyłącznie na p* - mój nick to: bartolomeo6
3) Pieniądze odsyłam również tylko i wyłącznie na p* nie później niż 24h po zakończeniu ostatniego turnieju. W razie przekroczenia limitu transferu pieniędzy via p* ten czas może się wydłużyć.
4) O zakupieniu udziałów decyduje kolejność zgłoszeń w tym temacie. Proszę inwestorów o podawanie swoich nicków na p* gdyby zupełnie różniły się od tych tutaj!
5) Zarezerwowane udziały będą ważne najpóźniej do 24h przed rozpoczęciem pierwszego turnieju z oferty, po czym zostaną anulowane, a udział zostanie przyznany pierwszemu inwestorowi w kolejce.
6) W razie braku możliwości zagrania w którymś z turniejów z przyczyn losowych, wpisowe z tego turnieju/turniejów będzie traktowane jako wygrana.
7) Wygrane za eliminację graczy w turniejach Knockout oraz niewykorzystane rebuye traktuję jako wygrana, która również trafia do inwestorów.
8) Zastrzegam sobie prawo gry w innych turniejach sng/mtt, jako uzupełnienie sesji w przypadku małej liczby stołów. Wyłącznie turnieje z poniższej oferty są objęte stakingiem!
9) Oferta dochodzi do skutku w momencie sprzedania wszystkich udziałów. Gdyby sprzedało się mniej niż <75% udziałów, zastrzegam sobie prawo do odwołania, bądź też zrealizowania oferty, informując inwestorów w tym wątku przed rozpoczęciem pierwszego turnieju z oferty.
(Biorąc udział w stakingu akceptujesz powyższe zasady!)
W ofercie znajduje się 50x $15 180tek turbo (nie mniej, nie więcej rozegranych w trakcie stakingu, czyli w okresie 06-20.05), które będą uzupełnieniem turniejów SCOOP i pozostałych mtt.
Minimalny % udziałów możliwy do zakupienia to 1%
Mark-up 1,1835 daje $1499, które zaokrągliłem do $1,5k
Symboliczny dolar trafia do winnings

Póki co proszę o rezerwacje udziałów, a wpłaty dopiero po sprzedaniu oferty (lecz nie później niż do piątku 4 maja godz. 23:59
). Zapraszam do inwestowania! W razie jakichkolwiek pytań jestem do waszej dyspozycji via zakładka "Ludzie"!
Pozdrawiam, Bartek
/zakupione udziały, rezerwacje itp. [75%/75%]
MateuszHonor - 10% (zapłacono)
N4kai - 15% (zapłacono)
Ponyrider - 5% (zapłacono)
mouse91 - 6% (zapłacono)
homeboy27 - 10% (zapłacono)
HollyGrail - 9% (zapłacono)
asiarat - 5% (zapłacono)
jurata - 5% (zapłacono)
xiondz77 - 10% (zapłacono)