Przejdź do forum
PLO 200-400 6 max

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] PLO 200-400 6 max

2 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
426 Wyświetlenia
ahmedzik2009

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Witam,z tej strony Macieq z pokerstars,pisze z tego konto bo sam nie mam odpowiedniego statusu,mam nadzieje ze to nie problem.

Topic ten zakladam bo niestety sytuacja zmusila mnie do tego zeby prosic was o staking.Chcialbym byc stakeowanym na PLO 200 lub PLO 400 na 6 maxach z ktorych statystyki umieszczam ponizej.Zakładam ze na rozpoczecie stakingu potrzebowałbym 40 bi na limit czyli 8000$ lub 16000$.
Jedna "ciegielka" czyli 1% procent kosztowalby wiec wtedy 80$ lub 160$.Zarowno ewentualnym profitem jak i bonusami za fpp chciałbym sie dzielic pol na pol.Staking trwalbym 50k rozdan lub do momentu w ktorym wygrałbym 10 k $.

Oczywiscie sa to tylko zalozenia i jestem otwarty na inne propozycje.Chetnie odpowiem rowniez na wszelkie pytania.

Statystki z PLO200 i 400 6 max:

1 odpowiedź
Certh

Cześć.

Niestety regulamin Staking Forum nie zezwala na wystawianie ofert przez osoby trzecie:

• Wystawianie ofert stakingu przez osoby trzecie jest zabronione, oznacza to, że tylko osoba zakładająca temat z ofertą może być graczem lub inwestorem.

W związku z tym zmuszony jestem zamknąć tę ofertę.

Przypominam również, że udostępnianie konta osobom trzecim jest zabronione regulaminem PokerStrategy.com

Pozdrawiam.