Przejdź do forum
Pirate9999 - PartyP...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Pirate9999 - PartyPoker Sit&Go HERO (3-max) - 500 sztuk / 3$

40 Posty
21 Użytkownicy
429 Reakcje
8,098 Wyświetlenia
Pirate9999
PokerStrategist

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Witam,

WYSTAWIAM OFERTĘ NA GRY SIT&GO HERO (3-max) NA PARTYPOKER NA STAWKACH 3$

ZASADY:

Poker room: PartyPoker
Stawki: 3$
Ilość: 500 gier
Bankroll: 500$ (z możliwością przedłużenia w przypadku make up'u)
Podział: 70/30 na moją korzyść (nie podlega negocjacji)
Railing: Codziennie

Rakeback wliczany do profitu

Feedback

Wpłaty (priv): PartyPoker / Entropay
Wypłaty: PartyPoker / Entropay (-5% opłaty z Entropay)

Wyniki na Spinach na Pokerstars (jakieś stare):

2017 (3$):

Wyniki na FTP:

Cegły:
100% - 500$
50% - 250$
20% - 100$

Min. 20%

Udziały:

39 odpowiedzi
mchzstyle
PokerStrategist

dlaczego tak malo gier i jaki czas rozegrania zakładasz?
troche wysokie risk to reward ratio- ile EV wyklikasz 150$? max 200$ z RB?
dla inwestora z tak wysokim cutem to jest raptem 37,5$-50EV$ zysku przy wzieciu calosci- moze warto by cos zmienic?

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Pirate9999 Autor wątku
Pirate9999
PokerStrategist

Witam,
Mówiąc wprost, to po prostu nie chcę za bardzo się dzielić zyskami :) Ale jak po 500 grach będzie mało zadowalający wyniki to jak najbardziej mogę z inwestorami polecieć następne 500 gier. Co do czasu, to ciężko powiedzieć, bo na Party się gra dużo trudniej (w sensie gorszy soft) jak na Pokerstars. Wczoraj np na Pokerstars rozegrałem 272 spiny, ale grałem 5 stołów i tam soft do multitablingu jest idealny, a Party kuleje. Podejrzewam że na Party będę grał 3 stoliki. Więc ciężko mi określić ile mi to zajmie. Ale myślę że nie dłużej jak tydzień.

Pirate9999 Autor wątku
Pirate9999
PokerStrategist

Niestety cut na 3s pozostaje bez zmian. Jakiekolwiek negocjacje cut'a zaczynam od stawek wyższych niż 3$. Wiem że inwestor może się spodziewać teoretycznie około 10 % ROI, ale ryzyko utraty pieniędzy jest bliskie zeru, bo w przypadku make up'u gram aż odegram. Nie pozostawię inwestorów ze stratą.

Wojtalenko
Oldschool Grinder

Probowałeś grać coś te spiny na party? Pytam bo z mojego doświadczenia mam tam gorszy winrate niż na starsach, dużo szybsza struktura(ante od pierwszego poziomu) chociaż próbke mam niewielką. Rozumiem że zmieniasz room ze względu na rakeback ?

pablosc
PokerStrategist

Gdybyś nie sprzedał to moja propozycja 2000 gier , cut 60/40 dla Ciebie razem z rakeback i wpłata 50BI z możliwością reload. Pograłem ok 3000 gier na Party i mocno różnią się od PS. Praktycznie cały czas grasz vs 1 ruski bot + fish.

kaskader
Elite Grinder

20%
Na party jest możliwy transfer pomiędzy graczami?

bukma
Oldschool Grinder

Podział 75/25 na twoją korzyść czy się pomyliłeś po prostu w ofercie? Jeśli tak to może lepiej 99/1 ;) ?

Varrancomando
Elite Grinder

No bo po co ryzykować własny hajs na nowym sofcie i innej strukturze niż grało się do tej pory? Lepiej zagrać za czyjeś

Pirate9999 Autor wątku
Pirate9999
PokerStrategist

Napisane przez bukma

Podział 75/25 na twoją korzyść czy się pomyliłeś po prostu w ofercie? Jeśli tak to może lepiej 99/1 ;) ?

Zobacz moje wyniki na tych stawkach i sample i znajdź gościa co ma choć w 70% takie wyniki jak ja i wystawi Ci lepszą ofertę.

Napisane przez pablosc
Gdybyś nie sprzedał to moja propozycja 2000 gier , cut 60/40 dla Ciebie razem z rakeback i wpłata 50BI z możliwością reload. Pograłem ok 3000 gier na Party i mocno różnią się od PS. Praktycznie cały czas grasz vs 1 ruski bot + fish.

Ok, gdy nie sprzedam, to nic się nie stanie. Po prostu ktoś nie zarobi ;) Na temat gry niestety jeszcze nic nie mogę powiedzieć.

Napisane przez kaskader

20%
Na party jest możliwy transfer pomiędzy graczami?

Tak, jest możliwy. Klikasz na strzałkę obok swojego nicku / My account / Transfer to Player

Proszę hieny o nie zaśmiecanie tematu. Nie jesteś zainteresowany to zostaw minus jeśli poczujesz się spełniony i cześć

Pirate9999 Autor wątku
Pirate9999
PokerStrategist

Obniżam widełki do 70/30
Oferta ważna do północy i wygasa.

Varrancomando
Elite Grinder

Daj sobie siana gościu. Najwidoczniej odkąd zostałeś wielkim Krypto-inwestorem postanowiłeś podejmować maksymalnie EV+ decyzje w swoim życiu ale chyba się przeliczyłeś i straciłeś czujność. Teraz starasz się wyjść z tego z twarzą i nawet minimalnie obniżasz cut i robisz z tego jakąś super lukratywną ofertę last minute ale biorąc pod uwagę kilka czynników
a) nie padło pytanie dlaczego w ogóle wystawiasz stejka (Odpowiedź- nie grałeś tych gierek, nie wiesz na czym stoisz, totalna 'Terra Incognita' więc nie chcesz ryzykować swojej CENNEJ kasy Pana Inwestora co od razu obniża wartość oczekiwaną inwestycji)
b) volume
c) piszesz, że oferta jest z MU a potem że jeśli wynik po 500 grach nie będzie zadowalający to jest opcja przedłużenia. Generalnie śliskie to wszystko i naciągane. Dlaczego prawie 170 BI jak przy twoim Cev wystarczy , raptem 50 i ew. Reload (mało prawdopodobne - ale patrz punkt A)
b) pierwotny cut - wystarczy wziąc kalkulator w rękę i sobie policzyć i wychodzi marginalne EV ROI biorąc pod uwagę punkt A
wychodzi oferta - Chcę sobie pograć na Party żeby przetrzeć szlaki więc dajcie mi kasę i cieszcie się ochłapami jakie wam rzucam, bo to na pewno nie jest oferta na której chcesz zarobić (a z pewnością DAĆ KOMUŚ zarobić biorąc pod uwagę pierwotny cut) Powodzenia Cwaniaczku

Pirate9999 Autor wątku
Pirate9999
PokerStrategist

Mam lepszą propozycje specjalnie dla ciebie. Krypto inwestor, oszust, cwaniaczek, micro grinder rzuca oficjalnie wyzwanie Varrancomando gówno regowi na stejku, który po dwóch miesiącach grania w stajni i nauczeniu się podstaw uważa się za nie wiadomo kogo.

Dlatego podaj kozaku stawki, ilość gier, czas i kwotę zakładu (poniżej 1k$ nawet nie będę sobie rąk brudził żeby takiego śmiecia zniszczyć)

Jak nie przyjmiesz zakładu, to staniesz się największa pizdą i pośmiewiskiem w historii Pokerstrategy !

Oficjalny topic
https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?postid=4529836#post4529836

Varrancomando
Elite Grinder

LOL
Wstaw jeszcze większego fonta i więcej kolorków. Gościu zasmucasz mnie :mdr:

Pirate9999 Autor wątku
Pirate9999
PokerStrategist
kamil13151
PokerStrategist

Rzucanie wyzwań za $1k+ to pierwszy, ale już $500 na 3s nie chce sobie użyczyć? :wtf:

Varrancomando
Elite Grinder

No rozumiem, że doznałeś wstrząsu emocjonalnego bo myślałeś, że możesz już wszystkich mieć za debili a tutaj takie coś. To naprawdę nic osobistego ale najwidoczniej mnie przypadła rola enfante terrible tego forum i ktoś musiał ci napisać jak się sprawy mają bo ta twoja oferta to kpina i śmiech w żywe oczy przyzwoitym ludziom. Nie płacz już tylko zastanów się troszkę nad sobą i potraktuj to jako życiową lekcję (a tej propozycji prop beta to nawet nie będę komentował)

Pirate9999 Autor wątku
Pirate9999
PokerStrategist

Stary jeżeli dla ciebie kpiną jest 10% EVROI na 4-5 dni od pewniaka to ok. Polecam lepsze ofert z dealem 50/50 czy nawet 40/60 u maciejko21

pablosc
PokerStrategist

Pirate naprawdę z całym szacunkiem dla Twoich umiejętności , wiem że są wysokie już kiedyś Cię stakowałem. Wiem że kręcisz jedno z najlepszych ROI na 3 i 7$ na PS ale ta oferta wygląda jak po prostu chęć pożyczenia za darmo pieniędzy. Po co CI 170BI na 500 gier na 3$ gierki? Przecież dobrze wiesz że pewnie wystarczy 30BI i ewentualnie mały reload.

pablosc
PokerStrategist

To moje gierki z Party z sierpnia i miałem największy swing w dół na 25BI a zakładając że wykręcisz lepsze EV ROI u Ciebie może nawet taki się nie zdarzyć.