Napisane przez bukma
Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Podział 75/25 na twoją korzyść czy się pomyliłeś po prostu w ofercie? Jeśli tak to może lepiej 99/1
?
Zobacz moje wyniki na tych stawkach i sample i znajdź gościa co ma choć w 70% takie wyniki jak ja i wystawi Ci lepszą ofertę.
Napisane przez pablosc
Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Gdybyś nie sprzedał to moja propozycja 2000 gier , cut 60/40 dla Ciebie razem z rakeback i wpłata 50BI z możliwością reload. Pograłem ok 3000 gier na Party i mocno różnią się od PS. Praktycznie cały czas grasz vs 1 ruski bot + fish.
Ok, gdy nie sprzedam, to nic się nie stanie. Po prostu ktoś nie zarobi
Na temat gry niestety jeszcze nic nie mogę powiedzieć.
Napisane przez kaskader
20%
Na party jest możliwy transfer pomiędzy graczami?
Tak, jest możliwy. Klikasz na strzałkę obok swojego nicku / My account / Transfer to Player
Proszę hieny o nie zaśmiecanie tematu. Nie jesteś zainteresowany to zostaw minus jeśli poczujesz się spełniony i cześć