Przejdź do forum
Piatek 17.08 micro ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Piatek 17.08 micro MTT [SOLD]

5 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
303 Wyświetlenia

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Witam, pierwszy staking niestety się nie sprzedał, więc wystawiam drugą ofertę.

Feedback

Wyniki:

Titan poker

Spoiler

pokerprolabs

Pokerstars

Spoiler

OPR

Oferta

Spoiler

1. Pobieram 17% od profitu.
2. W przypadku braku profitu całość wraca do inwestorów wg. udziałów
3. Gram jak sprzedam wszystko
4. Transfery przyjmuję na pokerstars na nick jacob3332 lub na MB(priv).
5. Niewykorzystane rebuye i add-ony zarówno jak knockouty wliczam do profitu.
6. W przypadku nie zagrania z jakiegoś powodu danego turnieju jego buy-in wędruje do profitu
7. Aktualne wyniki będę podawał w tym temacie.
8. Zobowiązuje się do rozliczenia w ciągu 24h od zakończenia stackingu.

Cegiełki:
100% - 120$
50% - 60$
25% - 30$
10% - 12$
5% - 6$
2,5% - 3$

Inwestorzy:
Ja - 30% [paid]
grooby - 70% [paid]

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
grooby

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

oki:) z racji ilości alkoholu w mojej krwi biorę resztę, czyli 70%. W poprzednim stejku pisales o róznych formach kontaktu. Poproszę o skan dowodu na pw. Wysylam zaproszenie

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Done

Odpowiedz
Cytat
grooby

kasa wysłana. nick - frankyfurbo. GL m8:)

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Sesja masakryczna, tylko dwa ITM :facepalm:, szkoda troche hota i biga za 11 i 16,5 odpadlem na bubble niestety

PokerStars Turniej nr 598693410, No Limit Hold'em
Wpisowe: $3.00/$0.30 USD
1457 graczy
Łączna pula nagród: $4371.00 USD
Turniej rozpoczął się o 17/08/2012 19:45:00 CET [17/08/2012 13:45:00
ET]

Drogi/Droga jacob3332,

Ukończyłeś turniej na 137y miejscu. Nagroda w wysokości 6,55 USD
została przelana na Twoje konto prawdziwych pieniędzy.

PokerStars Turniej nr 598693417, No Limit Hold'em
Wpisowe: $3.00/$0.30 USD
2016 graczy
Łączna pula nagród: $6048.00 USD
Turniej rozpoczął się o 17/08/2012 20:00:00 CET [17/08/2012 14:00:00
ET]

Drogi/Droga jacob3332,

Ukończyłeś turniej na 126y miejscu. Nagroda w wysokości 8,76 USD
została przelana na Twoje konto prawdziwych pieniędzy.

Razem 15,31$
70% - 10,7$

Odpowiedz
Cytat