Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Wrzucam ponownie lekko zmienioną ofertę na Pardu, bo zmieniły mi się plany wakacyjne i jednak jadę na całość, dodałem cpt+jedną turbinę.
Dośw. live:
pardu 2012-2013, 2nd w turbince, cash w me ~40 msca, kilkanaście turków w rozvadovie, wiedniu, koszycach etc. z wpisowym 150-300e, parę deepów bez wykończenia i mincashe ~400e, kilkasnie k zł profitu na live cashach we wro na 2/5/10 zl i mniejszych turkach.
Pytano mnie o wyrzucenie turka 6/9, bazujac na fieldzie z zeszlego roku, ale imo w turku za 400 usd, gdzie są satki, pula gwarantowana 1,5 M, wiec jednak troche inna sprawa niz rok temu i sądzę, że krecac bez problemu >50% roi na moich krzaczurach na avbi ~28 będę tam profitowy więc turek zostawiam. Rok temu grały tam niedobitki po ME, większosc dobrych regów, nie było puli grd więc teraz szykuje się zupełnie inny turek
Wyniczki online, głównie ten rok:
Spoiler

Spoiler

Paka:
Spoiler

Warunki:
1. 0% od profitu.
2. Niezagrane eventy * mu do profitu.
3. Min cegła 2,5% - 45 usd.
4. Wpłaty w dolcach:
michalkil - 888
marinero36 - starsy
5. Osoby, które poznałem osobiście mogą wpłacać sianko na miejscu w Kc
(10% - 3600 Kc)
6. Wracam z wakacji 21 lipca i wtedy zamykam listę. O wpłaty proszę bezpośrednio po rezerwacji, z notką gdzie poszła.
7. Rezerwacje:
ja 60% :fdrink
10% grinder Korony :fdrink
5% jeffreyPL1 :sdrink
10 łombat :sdrink
15 fenek Korony :fdrink