Przejdź do forum
PartyPoker Summer o...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

PartyPoker Summer of Grind Staking 24k rozdań.

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
1,123 Wyświetlenia
SJS
SJS
Elite Grinder

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Witam

Wystawiam ofertę odnośnie promocji na PP. Zasady: grałbym MSS 3-4 stoły. Bankroll 150$. Sprzedaję 100% udziałów. Podział z profitu i promocji 50/50. PartyPoints zachowuje dla siebie. Koniec stakingu 1 sierpień. W razie chęci ze strony inwestora grałbym kolejne 30k rozdań od 1 sierpnia do 14 sierpnia (koniec promocji) aby dobić do 60k rozdań i kolejnej transzy 150$ z promocji.

https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?threadid=203243

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
MWaler
Poker Player

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Biore 100%
Wal na priv badz skype MWarelisiak

ps ja bym targetował 100k rąk :coolface:

Odpowiedz
Cytat
petesam
Oldschool Grinder

Nevermind, za późno. Gl

Odpowiedz
Cytat