Przejdź do forum
Pakiet live na paźd...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Pakiet live na październik SHIP TIME

47 Posty
17 Użytkownicy
0 Reakcje
3,785 Wyświetlenia
HTAndrzej5 Autor wątku
HTAndrzej5
Elite Grinder

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Event #29 miał nawet fajną strukturę bo dostawało się 30k na start, ale do poziomu 400/800 miałem może ze 2 grywalne ręce i skróciłem się do 22bb, koleś z hj shipnął na podobnym stacku, ja shove aks z buttona, za mną jeszcze jeden ship, pierwszy koleś pokazuje q9o, drugi ako, spada 9 high board i zostaje z 800 żetonami, czyli niecałym 1bb po opłaceniu ante. Shipuje w ciemno 2 razy, 2 razy jest to t6 i 2 razy wygrywam, wskakuje na 10k, parę rąk trashu i po wskoczeniu blindów na 600/1200 calluje na bb na czwartego t8s na 6bb (średni stack był ok 35bb).

Event #30 wyjebał się na 2 flipkach tak pisałem w oddzielnym stejku.
Do zwrotu będzie kasa za irish winter festival, napiszę dokładnie komu ile i porobię transfery w niedzielę

Odpowiedz
Cytat
asiarat
Oldschool Grinder

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

endrju to napisz jaka jest róznica dopłaty do niedzieli zeby 2 razy nie transerowac

Odpowiedz
Cytat
HTAndrzej5 Autor wątku
HTAndrzej5
Elite Grinder

Napisane przez asiarat

endrju to napisz jaka jest róznica dopłaty do niedzieli zeby 2 razy nie transerowac

Napisze ci jutro późnym wieczorem, bo akurat wtedy powinienem wrócić, nie chce mi się tego na telefonie szukać i liczyć

Odpowiedz
Cytat
HTAndrzej5 Autor wątku
HTAndrzej5
Elite Grinder

zwrot za IWF wynosi €1125 = 1125 * 1,28 * 1,169 = $1683,36

do zwrotu:
koczwarsky -> $84,17
michal401 -> $67,33
asiarat -> $50,50 ($209,50 do dopłaty za 14 października)
jevgienij -> $33,67
dark1one -> $16,83
wlod4000 -> $84,17 ($65,83 dopłaty za side event)
Krobb -> $16,83
trinec -> $84,17
Bezimienny90 -> $50,50
Mathiu1 -> $16,83
N4kai -> $84,17
sudokumistrz -> $33,67 ($46,33 do dopłaty za ukipt online)
hans101 -> $50,50

rozsyłam wszystkim poza 3 ww osobami, które wiszą mi za inne stejki

Odpowiedz
Cytat
Mathiu1
Poker Player

Zwrot dotarł, wszystko OK, tylko shipa zabrakło :/

Odpowiedz
Cytat
sudokumistrz
Oldschool Grinder

na ukipt wplacilem Ci 80$, zrobilem to zanim pojawilo sie rozliczenie tutaj, wiec nie doplacalem Ci 46,33, bo nie bylo takiej potrzeby, prosze wiec o odeslanie mi 33,67:)

Odpowiedz
Cytat
HTAndrzej5 Autor wątku
HTAndrzej5
Elite Grinder

Napisane przez sudokumistrz
na ukipt wplacilem Ci 80$, zrobilem to zanim pojawilo sie rozliczenie tutaj, wiec nie doplacalem Ci 46,33, bo nie bylo takiej potrzeby, prosze wiec o odeslanie mi 33,67:)

racja, przeoczyłem wtedy Twoją wpłatę, już odsyłam

Odpowiedz
Cytat