Przejdź do forum
Pakiet live listopa...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Pakiet live listopad-grudzień CLOSED

34 Posty
13 Użytkownicy
0 Reakcje
2,573 Wyświetlenia
HTAndrzej5 Autor wątku
HTAndrzej5
Elite Grinder

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

up, 3 dni do końca sprzedaży

Odpowiedz
Cytat
HTAndrzej5 Autor wątku
HTAndrzej5
Elite Grinder

up

jutro koniec sprzedaży, przypominam o wpłatach do jutra

Odpowiedz
Cytat
wlod4000
PokerStrategist

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Poszło za 3%, jutro powinna pójść reszta

Odpowiedz
Cytat
HTAndrzej5 Autor wątku
HTAndrzej5
Elite Grinder

Napisane przez wlod4000
Poszło za 3%, jutro powinna pójść reszta

jakim kanałem? bo na starsach nic do mnie nie dotarło

Odpowiedz
Cytat
Ihave2outs
PokerStrategist

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

unibet open w pakiecie daje 900euro na podroz a z tego co widze juz ciezko znalezc bilety ponizej 4k, przez usa wychodzi taniej ale chyba trzeba miec wize? nawet jezeli mamy tylko przesiadke na lotnisku? bezposrednie loty to koszty rzedu 4,4k+ pln z paryza/amsterdamu wiec to co daje unibet to mało...

Andrzej jak lecisz na st. maarten? bo nie wiem czy grac dalej satki do ostatniego UO :D

Odpowiedz
Cytat
HTAndrzej5 Autor wątku
HTAndrzej5
Elite Grinder

Napisane przez Ihave2outs
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

unibet open w pakiecie daje 900euro na podroz a z tego co widze juz ciezko znalezc bilety ponizej 4k, przez usa wychodzi taniej ale chyba trzeba miec wize? nawet jezeli mamy tylko przesiadke na lotnisku? bezposrednie loty to koszty rzedu 4,4k+ pln z paryza/amsterdamu wiec to co daje unibet to mało...

Andrzej jak lecisz na st. maarten? bo nie wiem czy grac dalej satki do ostatniego UO :D

ja akurat lecę przez Paryż, i to dość drogo jak się okazuje, teraz można znaleźć coś taniej
tutaj Warsaw się naprodukował w tej kwestii

Odpowiedz
Cytat
Krobb
Elite Grinder

A niech bedzie 1%, poszedl transfer.

Odpowiedz
Cytat
HTAndrzej5 Autor wątku
HTAndrzej5
Elite Grinder

jeszcze 2-3 godzinki i zamykam sprzedaż
pierwszy turniej startuje w piątek

Odpowiedz
Cytat
alfabr8
Elite Grinder

2% idzie z w*******j8

Odpowiedz
Cytat
HTAndrzej5 Autor wątku
HTAndrzej5
Elite Grinder

Dostałem link do wątku railingowego w pierwszym poście

Odpowiedz
Cytat
HTAndrzej5 Autor wątku
HTAndrzej5
Elite Grinder

pisałem to już w wątku railingowym, ale napiszę jeszcze tu jak ktoś nie śledzi:

za turniej bounty z dzisiaj o 12:00 daje zwrot, te turnieje mają taką specyfikę że nie fair jest umieszczać je w stejku
ostatni turek jaki został do zagrania to turbos za 1k, ewentualnie turbos za 330 jeśli będę miał deepa w bounty
proficik już jest :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
HTAndrzej5 Autor wątku
HTAndrzej5
Elite Grinder

zwroty:
SE #20 NL - Turbo - Antes Only -> €330 * 1.217 = €401,61
SE #21 NL - Turbo - "8 Handed" - Bounty -> €1 100 * 1.217 = €1 338,70

cashe:
SE #12 NL - Turbo - Win the Button! -> 24 miejsce €750
SE $17 NL - Holdem - "6 Handed" - Win the Button! - 30 Minute Levels -> 1 miejsce €33 100

RAZEM -> €35 590,31 = $46 267,40

koczwarsky -> $1 388,02
hans101 -> $925,35
wlod4000 -> $1 623,37 (po odjęciu zaległych $690)
jevgienij -> $925,35
Bezimienny90 -> $925,35
Krobb -> $462,67
alfabr8 -> $925,35
asiarat -> $462,67

kasę zaczynam już rozsyłać

Odpowiedz
Cytat
asiarat
Oldschool Grinder

graty szipa endrju

vgj

pzdr

Odpowiedz
Cytat
wlod4000
PokerStrategist

Dzięki, jesteś Wielki

Odpowiedz
Cytat