Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
FEEDBACK- https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?threadid=246046&hilight=hbo06
Witam , gram w pokera od 2lat przez okres 15miesiecy grałem s&g 180 osobowe na platformie p* i okazjonalnie mtt. Od około 5 miesięcy gram wyłącznie turnieje mtt . w turniejach sng odnosiłem profity ale nie dawały mi satysfakcji i przerzuciłem się na turnieje mtt . od około 2miesięcy na p* gram okazjonalnie tzn. niedzielne turnieje , bardziej skupiam się na krzakach na których gram regularnie
. PONIEWAŻ JEST TO MOJA PIERWSZA OFERTA MTT MARKUP WYNOSI 1,19.
Poniżej załączam wykresy z krzaków , osobny wykres ze starsów , ofertę, oraz aliasy
oferta -
/
$762,3 x 1,19 =$907,137
ZAOKRĄGLAMY STAKING DO $900 ZACZYNAMY DLA KONTA -7,14$
CEGŁY :
100%= $900
50%= $450
20%= $180
10% = $90
5%= $45
2.5%= $27.50
ZASADY:
1. Przelewy na P* na nick: tmk999 ; w przypadku innego nicka na P* niż tu na forum proszę o informację w momencie przelewania.
2. Najmniejsza cegiełka to 2.5%; proszę przelewać $$ w momencie rezerwacji
3. Zobowiązuję się do szybkiego rozliczenia po stakingu
4. Zaczynam grać przy wykupieniu 100% udziałów
INWESTORZY:
Ja -20%
cumil-10%
groby-5%
surud- 15%
poza forum -25%
rakietman -5%