Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
tutaj zamieszczam wykresy z mtt i sng, niestety nie moge ustawic filtra na omahe hi/lo bo mi sie konto skonczylo, czesc z tego to omaha high oraz holdem (znikome)
wykresow z cashgames nie moge przedstawic bo nie uzywam trackera, ale uwierzcie mi, ze jestem wygrywajacym graczem
gral bede na ipokerze, sofcie williamhill, gdzie poziom graczy jest BARDZO slaby, a czesc ludzi nie ma pojecia o podstawowych zasadach tej odmiany
co do oferty:
potrzebny bankroll: 3000e
stawki: * pl50-pl100 (dorzucone do sesji max 2 stoly pl200 z 75bb, gdzie graja ci sami slabi gracze, tylko w przypadku gdy mam >2000e w rollu) oraz HU pl100 (znam regularsow, z ktorymi nie bede gral, a ta odmiana jest bardzo dochodowa)
okres: do 3 lub 4 grudnia (zaleznie od tego kiedy przyjdzie zwrot RB, wtedy zakonczymy stejka i dokonamy rozliczenia)
podzial $:
* w przypadku profitu, pobieram 30% od wygranych oraz RB
* w przypadku busto(spadam z rollem do 400e), oddaje 70% RB (posiadam 55% RB)
* w przypadku zakonczenia stejka z rollem 400e<X<3000e oddaje 50% RB
Wplat mozna dokonywac na MB oraz p* nick cladarth (wolalbym unikac, bo bede musial robic wyplate srodkow na MB, ale jak nie ma innej mozliwosci to to zrobie)
min cegielka 5%:
5%=150e
10% = 300e
kontakt na PW lub skype: cladarth
Udzialy:
anonim- 20%
luk45zp - 10%