Przejdź do forum
Oferta niezgodna z ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Oferta niezgodna z regulaminem działu Staking

6 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
656 Wyświetlenia
Stasjo88
Oldschool Grinder

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Witam
Od niedawna dzięki PS.com jestem wygrywającym graczem. Gram głównie HU SnG. Wiem, że posiadam już odpowiednie umiejętności aby osiągać dobre miejsca w turniejach z niskim wpisowym. Chcę zagrać od poniedziałku do środy przyszłego tygodnia turnieje z tabelki. Najpierw moje wykresy z gry w ostatnim czasie, dokladniej od momentu gdy osiągnąłem jakiś przyzwoity poziom pokerowy oraz mindsetowy.

Turnieje które chce rozegrać:

Wpisowe na jeden dzień: 57$
Łącznie: 171$
Zatrzymuję 15% profitu jeśli przekroczy on 100$

Opcje:
25%: 42,75$
15%: 25,65$
10%: 17,10$
5% : 8:55$
Płatność tylko na Pokerstars: nick Stasjo88

W pierwszej kolejności proszę o rezerwacje jeśli ktoś jest zainteresowany, ponieważ jeśli nie będzie chętnych przynajmniej na 66% wtedy nie będę grał tych turniejów a obawiam się, że te wykresy mogą jeszcze Was nie przekonać do inwestycji we mnie. Ja jednak czuje się na siłach i na Was liczę. Pozdrawiam

Wombatox 15% (zapłacono)
JagaForever 10% (zapłacono)
kaskader 5%

5 odpowiedzi
imgoingtomirage
PokerStrategist

Witam.

Uzupełnij wątek o link do tematu z feedbackiem, taki jest regulamin działu Staking.

Pozdrawiam.

Wombat
Elite Grinder

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

biorę symboliczne 15% i od razu przelewam, gl ;)

kaskader
Elite Grinder

Wezmę 5%

JagaForever
Elite Grinder

wezmę 10% _thumbsup:

imgoingtomirage
PokerStrategist

Witam.

Widzę, że zignorowałeś moją prośbę edytując po niej swój post i nie dodając tego o co zostałeś poproszony.
W takim razie jestem zmuszony zamknąć wątek i Twoją ofertę gdyż jest ona niezgodna z regulaminem działu staking który jest dostępny tutaj: Regulamin i zasady Staking Forum a konkretnie chodzi o podpunkt:

• Gracze, którzy chcą zamieścić swoją ofertę muszą utworzyć nowy wątek w dziale Staking - Feedback i link tego tematu umieścić w swojej aplikacji. Na jednego użytkownika może przypadać tylko jeden temat o feedbacku.

Pozdrawiam.