Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Witam wystawiam kolejną ofertę jak się nie sprzeda to daje sobie spokój :). Jestem zadłużony u wielu z pokerstrategy bo przegamblowalem kase ze stackingow, wiecej tego bledu nie popelnie ale zaznaczam od razu bo ciagle feedback prawie nienaruszony poza niejasnym postem fidelloza. Oferta mega profitowa same hu + 4 maxy pobieram 20 % profitu :
Rozliczenie o 7:00 lacznie ze zwrotem na waszych kontach, nic innego przez czas trwaniu stackingu nie gram.
Proszę tym razem o niewypowiadanie się osób niezainteresowanych z gory dzieki :
Cegiełki na p* : Log_Virus :
1% - 14,65 $
2% - 29,30 $
5% - 73,26$
10% - 146,52$
20% - 293,04$
50 % - 732,60 $
eltech - 45 %
kaskader - 1 % zaplacone
martinez92pl - 1 %
blacknotes - 1 % zaplacone