Przejdź do forum
Oferta Niedziela 75...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Oferta Niedziela 75 % zwrotu gwarantowane

5 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
340 Wyświetlenia
Matys250
PokerStrategist

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Witam bardzo serdecznie

Feedback Matys250

Zapraszam do oferty 2 opcje dla kazdego do wyboru:

1. Zachowuje prawo do 20 % profitu
2. Zachowuje prawo do 33 % profitu gwarantuje 75 % zwrotu

20:30 215$ SM 10M $ guarantee

215$

Zasady:
1. Zachowuję sobie prawo do zatrzymania 20% lub 33% profitu zależy od opcji inwestora.
2. Przy zakupie decyduje kolejność zgłoszeń.
3. Pieniądze są odsyłane do Inwestorów w ciągu 24h od zakończenia sesji.
4. Wszystkie niewykorzystane rebuye wracają do Inwestorów
5. Jestem "wykrywalny" na platformie PokerStars na życzenie Inwestorów, sesję transmituję via Join.me lub TeamViewer. Proszę o przyjęcie zaproszenia na PokerStrategy.com. Przez Prywatną Wiadomość wyślę link.
6. Płatności akceptuję poprzez Pokerstars (login: MatysAKs)

Nick z ftp: Matys250 Wyniki
Nick z PP: Matys250 Wyniki

Dowolne pytania proszę kieruj przez Prywatną Wiadomość lub Skype (login: Matys250AK lub bezpośrednio tutaj, w tym wątku.

Cegiełki ktore przyjmuje na P* - MatysAKs
10 % - 21,5 $
25 % - 53,75 $
50 % - 107,50 $
75 % - 161,25 $
100% - 215 $
Zaprszam do stackingu ;)

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
whiler
Oldschool Grinder

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

wywal SOLD z nazwy tematu to potencjalni inwestorzy nie będą się zniechęcać :D

Odpowiedz
Cytat
Matys250 Autor wątku
Matys250
PokerStrategist

hahaha Prawda:)

Odpowiedz
Cytat
Matys250 Autor wątku
Matys250
PokerStrategist

Jeżeli nikt do 20.10 nie będzie chętny na kupno udziałów to po prostu sam za gram z za swoje cegiełki:)

Odpowiedz
Cytat
Matys250 Autor wątku
Matys250
PokerStrategist

zostalo jeszcze 45 min

Odpowiedz
Cytat