Przejdź do forum
Oferta na niedziele...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Oferta na niedziele cancelled

12 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
530 Wyświetlenia
dzjeszt
Oldschool Grinder

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
feedback:
https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?threadid=227323

Takie cos chcialbym sprzedac.

Jak widac turnieje wybralem tylko te, gdzie dosc fajny edge nad wiekszoscia graczy mozna miec, z hi stakesow, tylko te z masa satelitek. Czyli slabym fieldem, poza tym staralem sie nie brac za wiele turbosow, zeby przyspieszyc shipa ;)

Mozliwe, ze nie wstane o 14 popoludniu w niedziele i wtedy sunday kickoofy odpadaja z oferty, kasa wraca do udzialowcow, bez markupu oczyiwscie, z reszta to samo jeslibym jakichs innych z jakiegos powodu nie zagral.

Markup to tylko ~1.155

Niewykorzystane rebuye, Addony, KO idą do winnings.

Kase jakby cos przesylajcie od razu na moj nick: dzjeszt(pokerstars) kraj UK

Sam kupuje 30% udzialow, jesli niewiele zabraknie to cos doloze.
Cena paczek w arkuszu na gorze

Moje obecne wyniki:

wyniki z przed tygodnia, nie chcialo mi sie nowego uploadowac.

Udzialowcy: 32/100

dzjeszt-30%
queristo-2%
DonCoralone -1%
ratajpoker-2%

Odpowiedz
Cytat
11 odpowiedzi
queristo
PokerStrategist

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
2%

Odpowiedz
Cytat
DonCoralone
Oldschool Grinder

Cześć,

biorę 1%.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat

Witam,

proszę uzupełnić swoją ofertę o link do wątku z feedbackiem, gdyż jest to wymagane regulaminem tego działu.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
asiarat
Oldschool Grinder

2% ratajpoker

wplace jak bedzie sold

Odpowiedz
Cytat
dzjeszt Autor wątku
dzjeszt
Oldschool Grinder

Z tego co widze nie bedzie ;) sie cos ludzie do stakingow zniechecili

Odpowiedz
Cytat
N4kai
BlackMember

Pewnie nie tyle zniechęcili co wiedzą, że inwestowanie w niedzielę gdzie graczy jest ogrom jest dość tricky. Ja sam chętniej stake'uje poza niedzielą, bo oferty są tańsze i fieldy w turniejach łatwiejsze do przeskoczenia.

Odpowiedz
Cytat
dzjeszt Autor wątku
dzjeszt
Oldschool Grinder

Wiadomo, ze wariancja jest wieksza, ale tutaj 80% stakingow to stakingi weekendowe;] ale w longrunie musi to byc oplacalne jesli mam ROI na tych turniejach ponad 16% a uwazam, ze tak jest.

Ciekawi mnie troche, jak to jest, ze innym udzialy schodza :)

Chyba bede musial markup 0.8 zrobic, zeby sprzedac :P

Nie gram na codzien midow, ani hi stakesow, ale gra sie je prawie identycznie do micro/lo, przynajmniej z mojego pkt widzenia i tego expa ktore juz zdazylem nabrac, grajac je :)

Ciekaw tez jestem, na jakiej zasadzie stakujacy wybieraja graczy do stakowania :) bo raczej nie na podstawie oplacalnosci, ani wynikow, stawialbym na popularnosc.

Od razu mowie, ze nie mam nikomu za zle, ze nie kupuje udzialow, ani nikogo nie atakuje :) poprostu staram sie zrozumiec rynek :)

Odpowiedz
Cytat
N4kai
BlackMember

Taki jest mój pkt widzenia, ciężko powiedzieć jak widzą to inni.
Ja mało stake'uje w niedzielę, bo jak dotąd średnio mi się to opłacało. Wolę oferty tygodniowe - takie jakie miał Remior, albo takie jakie daje Andrzej na weekendy. W tym wątku wypowiedziałem się bo sama oferta mi się podoba, ale bez zakładki high.

Odpowiedz
Cytat
dzjeszt Autor wątku
dzjeszt
Oldschool Grinder

yhy, no w hi wrzucilem tylko te gdzie jest sporo value, czyli the biggery i sm, plus sunday kickoof;]

Nie wydaje mi sie mozliwe, abym mogl miec minusowe ROI tam;] moglem wywalic pewnie 109 NLH ;) ale uznalem ze sprobuje sobie zagrac taki freezout hi.

A gdybym wywalil zakladke HI, to uwazam ze nie byloby to oplacalne dla mnie ;] bo jesli grinduje w ciagu dnia, to na micro/lo i paru midach wydaje dziennie z 900$

bez hi stakesow wyszloby tylko niewiele drozej, a pewnie ROI troche mniejsze w porownaniu do tego co gram na codzien, stad zakladka HI w ofercie :)

Odpowiedz
Cytat
queristo
PokerStrategist

Napisane przez dzjeszt
Ciekaw tez jestem, na jakiej zasadzie stakujacy wybieraja graczy do stakowania :) bo raczej nie na podstawie oplacalnosci, ani wynikow, stawialbym na popularnosc.

Każdy inwestor ma swoją sekretną strategię selekcjonowania ofert ;) Najtrudniej sprzedać pierwszą ofertę, później już idzie z górki.

Napisane przez dzjeszt
Chyba bede musial markup 0.8 zrobic, zeby sprzedac :P

Lepiej pobieraj prowizję x% z zysku netto, co jest bardziej intuicyjne dla inwestorów i powszechnie stosowane przez innych graczy.

Odpowiedz
Cytat
dzjeszt Autor wątku
dzjeszt
Oldschool Grinder

Napisane przez queristo

Każdy inwestor ma swoją sekretną strategię selekcjonowania ofert ;) Najtrudniej sprzedać pierwszą ofertę, później już idzie z górki.

pod warunkiem ze pierwsza oferta nie jest w plecy ;)

Napisane przez queristo
Lepiej pobieraj prowizję x% z zysku netto, co jest bardziej intuicyjne dla inwestorów i powszechnie stosowane przez innych graczy.

Nie wiem do konca jaka jest roznica w oplacalnosci, ale pewnie markup 1.15 bedzie podobny do 20 lub 25% pobieranego profitu i watpie, zeby to byl jakis problem dla inwestorow, bo dosc oczywiste ze jesli mam wieksze ROI niz markup czyt. markup 1.15 ROI>15% bedzie to oplacalne dla inwestorow, jak bardzo zalezne od ROI. Z reszta nie moze byc to taka nowosc i nieznane terytorium dla inwestorow skoro olorionka mini oferty po 1.3 markuppu schodza

Odpowiedz
Cytat