Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Napisałem coś już, oddałem laptopa do serwisu a że był na gwarancji to chwilę to trwa jak tylko wrócę więc gdzieś w tym tygodniu to oddam wszystkim stackerom kasę. Zresztą widać że nie gram chyba ? Więc kasy nie miałem jak przegamblować, w ogóle niektórzy z was są żałośni naprawdę, pomijając wszystko, oddałem ~5k $ ludziom po przegamblowaniu kasy, ciagle zapowiadam ze splace reszte, a niektorzy dalej sadza ze chce kogos okrasc ? Tylko wytlumaczcie mi jaki mam wedlug was plan ??
W ogole widze ze powininem byl [treść wyedytowana] z kasa i nikomu nic nie oddawac cale forum juz by zapomnialo, a tak to czlowiek chce byc uczciwy, to robia z niego najgorszego zlodzieja, jakbym [treść wyedytowana] wille za wasza kase kupil, a nie przegamblowal :P.
Btw przegladam to forum i widze ze niezly macie poziom :o, bedziecie mnie scigac teraz tak ?
To zapraszam :P, w koncu mam wasza kase w skarpecie ale nie chce wam oddac. -.-
// wulgaryzmy - dlrzz