Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?threadid=32357 8" rel="nofollow ugc" target="_blank">feedback
Witam
Nazywam sie Mateusz . Mam 26 lat.
W pokera gram juz pare lat . Specjalizuje sie w grach omaha hi/lo i husng z mniejszymi i wiekszymi sukcesami, ale staking dotyczy omahy. Gram na starsach pod nickiem Bonoo_1987
Pomimo, ze oferta dotyczy zooma, to wydaja mi sie ona obarczona niskim ryzykiem bankructwa ze wzglede na specyfike gier hi/lo i moj styl gry opierajacy sie na grze postflop niz na grze fit or fold.
Dlaczego staking ??
Z powodow problemow osobistych musialem wyplacic swojego rolla i nie mam mozliwosci w najblizszej przyszlosci uzupelnic go swoimi pieniedzmi. Dlatego skierowalem sie do tego dzialu.
Wykres z gry
Uploaded with ImageShack.us
Długość stakingu
Bede chcial rozegrac w ramach stakingu 30 k rak NLO8 z buyinem 10$ w formacie zoom. Daje sobie na to 8 dni.
Podzial ewentualnych profitow, rakeback i straty
Ewentualne profity dzielimy w proporcji 55-45 na korzysc inwestorow. Rakeback dzielimy w stounku 50:50. Oczywiscie w przypadku strat caly rakeback idzie na pokrycie strat. (Rakeback otrzymuje z granych satelit do SS )
Zoobowiazania
Zoobowiazuje sie do codziennych raportow w dziale railing.
Jesli nie wywiaze sie z umowy i nie rozegram wymaganej ilosci rak lub nie wyrobie sie z terminem CALY profit idzie do inwestorow !!!!
Bankroll
Do spokojnej gry potrzebuje 300$ , a wiec 30 bi.
Cegielki:
10$ i wielekrotnosci. Platnosc przez pokerstars.
Kontakt:
gg: 3373975
Zachecam do inwestowania !!
pozdrawiam