Przejdź do forum
NLO8 zoom staking [...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

NLO8 zoom staking [SOLD]

6 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
466 Wyświetlenia
Bono1987

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?threadid=32357 8" rel="nofollow ugc" target="_blank">feedback

Witam
Nazywam sie Mateusz . Mam 26 lat.
W pokera gram juz pare lat . Specjalizuje sie w grach omaha hi/lo i husng z mniejszymi i wiekszymi sukcesami, ale staking dotyczy omahy. Gram na starsach pod nickiem Bonoo_1987

Pomimo, ze oferta dotyczy zooma, to wydaja mi sie ona obarczona niskim ryzykiem bankructwa ze wzglede na specyfike gier hi/lo i moj styl gry opierajacy sie na grze postflop niz na grze fit or fold.

Dlaczego staking ??
Z powodow problemow osobistych musialem wyplacic swojego rolla i nie mam mozliwosci w najblizszej przyszlosci uzupelnic go swoimi pieniedzmi. Dlatego skierowalem sie do tego dzialu.

Wykres z gry

Uploaded with ImageShack.us

Długość stakingu
Bede chcial rozegrac w ramach stakingu 30 k rak NLO8 z buyinem 10$ w formacie zoom. Daje sobie na to 8 dni.

Podzial ewentualnych profitow, rakeback i straty

Ewentualne profity dzielimy w proporcji 55-45 na korzysc inwestorow. Rakeback dzielimy w stounku 50:50. Oczywiscie w przypadku strat caly rakeback idzie na pokrycie strat. (Rakeback otrzymuje z granych satelit do SS )

Zoobowiazania

Zoobowiazuje sie do codziennych raportow w dziale railing.
Jesli nie wywiaze sie z umowy i nie rozegram wymaganej ilosci rak lub nie wyrobie sie z terminem CALY profit idzie do inwestorow !!!!

Bankroll

Do spokojnej gry potrzebuje 300$ , a wiec 30 bi.

Cegielki:
10$ i wielekrotnosci. Platnosc przez pokerstars.

Kontakt:
gg: 3373975

Zachecam do inwestowania !!

pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
Thorek

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

50%

Odpowiedz
Cytat

50%

Odpowiedz
Cytat
mqrcin

Rozeszło się jak świeże bułeczki....
Chyba muszę wcześniej wstawać ;)

Odpowiedz
Cytat
Bono1987 Autor wątku
Bono1987

Swietnie !! :) Czyli sprzedane :)
50% dla Thorka i 50% dla lemon0de .

mqrcin moze nastepnym razem jak bede wystawial sie zalapiesz :)

Nie spodziewalem sie , ze tak szybko sprzedam :)
Dlatego nie wiem czy dam rade dzisiaj zaczac grac . Planowalem , ze zaczne jutro. Takze mozemy umowic sie tak, ze po prostu zeby pieniadze byly z rana przeslane do mnie lub dzisiaj wieczorem na moj nick : Bonoo_1987.

Jak zaczne grac zalaze watek railingowy , ktory bedzie wyznacznikiem poczatku stakingu i od niego po prostu liczymy 8 dni , ktore mam na gre.

Wiec teraz czekam na Wasz ruch w zwiazku z pieniedzmi. Mozecie mi przeslac dzisiaj , ale nie obiecuje ze dzisiaj zaczne grac . Lub mozecie tez z rana przeslac powiedzmy tak do 12 jutro, bo mniej wiecej o takiej porze chcialbym zaczac grac. Jutro niedziela to chcialbym sporo pograc . Takze czekam na Wasza decyzje.

Dzieki za zaufanie !!

pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Bono1987 Autor wątku
Bono1987

Otrzymalem pieniadze od Thorka i czekam jeszcze na lemon0de do jutra rana . Bo dzisiaj rady i tak nie dam grac . Takze do jutra !! pozdro

Odpowiedz
Cytat