Witam serdecznie,
Mam do zaoferowania 4ty longterm - tym razem w postaci rozegrania 1000 Hyperów NLHE ze stawek 3.5-7$. Żeby uniknąć poprzedniej wtopy ze złym obliczeniem trwania stakingu daję sobie 30 dni na ich rozegranie.
Chcę spróbować swoich sił w "nowej" dla mnie odmianie, a staking wystawiam w celu obniżenia wariancji. Na Hyperach NLHE stawiałem swoje pierwsze kroki i przyznam się szczerze, że nie szły mi najlepiej, ale to było z jakieś 2.5 lata temu. Jedyne wykresy jakie posiadam to z satek hyperowych do Sunday Storma i Sunday Milliona za FPP:
Spoiler

Ustalam:
Potrzebuję 100 AV BI na grę tj. 525$.
Krótkie podsumowanie co 100 rozegranych sitków.
Rozliczenie robię na postawie wyników zamieszczonych w SharkScope. Jeżeli coś by się nie zgadzało z tym co mam w rollu, a danymi z powyższego serwisu sprawdzam audyt.
Profit dzielę według poniższego schematu:
0-200$ - 40/60 dla inwestorów.
201-525$ - 50/50
526-?? - 60/40
Rakeback do mnie.
Wpłaty tylko na P* - Ziemni0k (Avatar z dziewczyną w śnieżnobiałej czapce). W przypadku posiadania przez kogoś innego nicku niż tutaj, proszę o poinformowanie mnie.
Nagrody BoP nie wchodzą w skład stakingu. Ew. Golden Sit&Go wchodzą w skład stakingu.
Pieniądze będą odesłane w ciągu 24h po zakończeniu stakingu.
Inwestorzy: [50/100]
Ziemni0k - 50% ♠_thumbsup:
MarseliusMS - ?
AAburzaAA - ?
Animus05 - 30% Wstępnie
Cegły:
525$ - 100%
262.5$ - 50%
52.5$ - 10%
26.25$ - 5%
5.25$ - 1%
Pozdrawiam
PS: Od razu z góry mówię, że nie wysyłam skanu dowodu. Mogę podać Skype/Telefon inwestorom na priv.
PS2: Informuję, że jednocześnie jestem na innym stakingu dotyczącym MTT.
PS3: Pierwszeństwo mają u mnie stali inwestorzy. Na ich potwierdzenie czekam do północy z wtorku na środę.
Poprzednie Longtermowe oferty:
Hypery #1 - 3714$/3000$ - Profit inwestorów +14.28%
Hypery #2 - 3773$/3000$ - Profit inwestorów +15.46%
Hypery #3 - 3260$/3000$ - Profit inwestorów +5.2% (~60 dni)
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.