Przejdź do forum
NL50FR WPTpoker 50%...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

NL50FR WPTpoker 50% left

7 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
585 Wyświetlenia
preludiumm
PokerStrategist

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Siema! Z powodów ostatnich wyników na NL50 i lekko topniejącego rolla (oprócz strat na NL50, zainwestowałem w siebie, tzn. kupiłem pakiet coachingowy itp. sprawy, wszystkie wydatki związane z pokerem i rozwojem) zaczynam odczuwać lekki dyskomfort. BRM jeszcze się trzyma, ale jestem już bliski granicy, gdzie powinienem robić krok do tyłu, więc zdecydowałem się spróbować wystawić kolejny stejking.

Zapotrzebowanie:
Potrzebne mi będzie 30BI na NL50 -> 1500$

Warunki:
:spade: 40k hands (~2 tygodnie, gram około 3.5k hands/day)
:heart: 8-9 stołów NL50 FR na WPT poker
:diamond: profit 50/50, rb 60/40 na moją korzyść
:club: sprzedaję 50%, gdyż sam biorę 50%.
:spade: jeśli w ciągu paru dni sprzeda się 33% lub więcej, to sam prolly wezmę resztę %.
:heart: w przypadku nie osiągnięcia profitu pokrywam straty inwestorów oddając cały rb
:diamond: W momencie kiedy nie ma 8-9 stołów NL50, dokładam stoły NL25

Szczegóły dot. rakeback
Jestem w trakcie wyrabiania 1st depo, zostało 400$ first depo, do tego jakiś cashback będzie, ale pewnie nieduży + 100$ promocji lvl up, co prawda żeby ugrać te 100$ z lvl up będę potrzebował więcej handów i już 15% z tego zostało wyrobione, ale jeśli uda się zdobyć, to włączę do rb. Gemstone'a nie liczę (idę po diament w tym miechu), dlatego że i tak przepadnie ;x

Poprzednie stejki
1st stejking - NL20/25 SH, bossmedia - zakończony przed czasem z lekkim minusem, (oddałem wkłady i cały rb inwestorom).
2nd stejking - NL16FR, - w trakcie stejkingu z inwestorem kubabe uzgodniliśmy, że pójdę na NL25, gdyż wykręciłem niezły profit. Nie pamiętam z jakim roi zakończył się staking, ale pamiętam, że było to bardzo solidne ROI (kubabe jeśli to czytasz to potwierdź ;d)

Aktualne wyniki

Spoiler

Aktualne wyniki na NL50, gdzie obiektywnie trzeba przyznać, że nie żre i cienko idzie. Do tego równie obiektywnie trzeba przyznać, że było trochę moich błędów. Sądzę, ze NL50 na WPT jest beatable ze stanem wiedzy, który posiadam. Dodatkowo cały czas się edukuję, spędzam bardzo dużo czasu na grę i analizę własnej gry.

Cała aktualna baza.

by stakes.

Do tego jakieś wykresy ze starych stakingów:

Podobno ostatnie 65k hands na tym graphie to NL25 P* 24tabling (ostatnie wakacje tak grałem w sumie :F)

Podobno FR, ale stare

To NL 50SH na microgaming, jakoś z maja/czerwca zeszłego roku

Naturalnie chciałbym, żeby zakupione cegły były jak największe, mniej rozliczania później ;P ale:

100% - 1500$
50% - 750$
5% - 75$

Zarezerwowane:
preludiumm - 50%

=============
total 50%

Płatność
preferably WPT, Neteller, w ostateczności, ale to już takiej ostatecznej ostateczności P*, skrill odpada.

Railing
na blogu często zamieszczam wykresy + krótkie podsumowania, w razie potrzeby również mogę to wysyłać na priv.

kontakt:
skype - janek.serce69
PM via PS.com

feedback

To chyba tyle, zapraszam do rezerwowania i życzę wam wysokiego roi ze stackingu.

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
Certh
Oldschool Grinder

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Cześć,

bardzo proszę o wrzucenie w ofercie linku do feedbacku, czego wymaga regulamin forum.

Pozdrawiam i proszę o tym nie zapominaj. :)

Odpowiedz
Cytat
preludiumm Autor wątku
preludiumm
PokerStrategist

już dodane

Odpowiedz
Cytat
mgrudzie
Oldschool Grinder

edit: ja jednak zrezygnuje

Odpowiedz
Cytat
preludiumm Autor wątku
preludiumm
PokerStrategist

Jeśli bierzesz resztę to 50/50 is fine.

Odpowiedz
Cytat
preludiumm Autor wątku
preludiumm
PokerStrategist

bump,

proft z gry 50/50 zamiast 55/45

Odpowiedz
Cytat

akurat wpadlem tu wiec moge potwierdziec ze mielismy stacking na FR nl16/25 ktory zakonczyl sie sporym zyskiem w stosunku do stawek wiec moge potwierdziec ze jest on wygrywajacym graczem na FR nl16 i nl25, nie mam pojecia jednak o nl50. do tego podczas stackingu mielismy bardzo dobry kontakt na biezaco + sprawne rozliczenia wiec jak najbardziej moge polecic pod tym wzgledem.

Odpowiedz
Cytat