Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Nl50 HU P*

25 Posty
11 Użytkownicy
0 Reakcje
1,453 Wyświetlenia
fiurrr Autor wątku
fiurrr

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Czyli sold

Odpowiedz
Cytat
Supreme10

Napisane przez pol17pl
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

jakby coś zostało to moge wziąść reszte

wziąć nie wziąść :f_rolleyes: :f_rolleyes: :f_rolleyes: :f_rolleyes: :f_rolleyes: :f_rolleyes: :f_rolleyes: :f_rolleyes: :f_rolleyes: :f_rolleyes: :f_rolleyes:

Odpowiedz
Cytat
lorojd1

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.wezme 5 procent, bo nie wiem czy w końcu coś zostalo czy nie?

Odpowiedz
Cytat
fiurrr Autor wątku
fiurrr

Nie, 0% left

Odpowiedz
Cytat

Ja i tak rezygnuje.
Nie zapomnij tylko wspomniec inwestorom ze wykres na pierwszej stronie jest z 10 ostatnich miesiecy a nie z 3-4. Nic osobistego ale dla mnie tlumaczenie ze nie zauwazyles ze to nie sa 3 miesiace jest smieszne - nie wiem jak mozna nie zauwazyc ze w ciagu 3 miesiecy zarobilo sie jednak $1,8k a nie $7,5k i dla mnie to jest jawna proba oszustwa.
Nie zmienia to faktu ze jestes wygrywajacym graczem na tych stawkach z tym ze przy prawdziwym (obecnym) volume i winrate ukonczenie stackingu ($2k profitu) zajmnie ponad 3 miesiace co dla mnie jest za dlugo. Tak czy siak powodzenia.

Odpowiedz
Cytat