Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

nl25 stacking

14 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
1,472 Wyświetlenia
blahblah12
Oldschool Grinder

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

feedback

Dla wielu mogę być niewiarygodny ze względu na wcześniejszy stacking i posypią się gromy:

poprzedni stacking

Wystawiam stacking, bo:

Zostało mi 34k VPP do SN.

Następna sprawa dość długi downswing (od poprzedniego stackingu). Wyniki obecne:

Uważam, że mam mindset dobry i nie tiltuję. Kilka przykładów:

Poker Stars $0.08/$0.16 No Limit Hold'em $0.04 Ante - 4 players - View hand 2294710
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

CO: $28.20
Hero (BTN): $25.98
SB: $44.14
BB: $18.06

Pre Flop: ($0.40) Hero is BTN with 9♣ A♣
CO calls $0.16, Hero raises to $0.48, 2 folds, CO calls $0.32

Flop: ($1.36) 8♦ 4♣ 5♣ (2 players)
CO bets $1.12, Hero calls $1.12

Turn: ($3.60) J♣ (2 players)
CO bets $3.36, Hero raises to $9.92, CO raises to $26.56 all in, Hero calls $14.42 all in

River: ($52.28) 8♥ (2 players - 2 are all in)

Final Pot: $52.28
CO shows 8♠ J♠ (a full house, Eights full of Jacks)
Hero mucks 9♣ A♣
CO wins $51.28
(Rake: $1.00)

I moja największa pula jak dotąd na nl10:

Poker Stars $0.05/$0.10 No Limit Hold'em $0.02 Ante - 6 players - View hand 2294714
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

UTG: $10.82
MP: $41.08
CO: $20.32
Hero (BTN): $53.81
SB: $28.58
BB: $11.77

Pre Flop: ($0.27) Hero is BTN with A♥ A♦
1 fold, MP raises to $0.35, CO calls $0.35, Hero raises to $1.50, SB raises to $5.42, 1 fold, MP raises to $41.06 all in, 1 fold, Hero raises to $53.79 all in, 1 fold

Final Pot: $88.11
MP shows K♠ K♣ (two pair, Kings and Tens)
Hero shows A♥ A♦ (two pair, Aces and Tens)
MP wins $43.31
Hero wins $43.30
(Rake: $1.50)

Na szczęście miałem włączony run it twice i drugą pulę wygrałem...

Wiem, że te ręce to standard, ale chodzi o to, że po przegraniu nie tiltowałem i grałem dalej jak najlepiej potrafię :)

Chciałbym rozegrać 100 000 rozdań na nl25 PokerStars. Mam swój wkład w wysokości 400$, więc potrzebuję 600$. Czterdzieści buy inów myślę, że pozwoli na w miarę komfortową grę.

10% to 100$, więc ja mam 40%, a pozostaje 60%. Podział zysków 50/50, nie wiem, jak tam rakeback, bo mam platynę i kupuję bonusy 200$. Jako że sam wnoszę prawie połowę, chcę cały RB dla siebie.

Ewentualne wpłaty jedynie na netka, bo skrill mam w zł.

Odpowiedz
Cytat
13 odpowiedzi

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Jak nad podziałem rakebacju ponyslisz to byłbym na 20%, jak ktokolwiek miałby zainwestować w gracza be/przegryeajacego i liczyć tylko na wynik z gry, przy draki 50/50 jeśli chodzi o rakeback to efektywnie dodajesz tylko 30%, także przemysł to.

Odpowiedz
Cytat
gacekk6
BlackMember

Jak RB podzielisz to 10% wezme

Odpowiedz
Cytat
ZielonyWafel
PokerStrategist

Te "dowody" ktore przedstawiles na swoj untiltable mindset rzondzom :f_biggrin:

Odpowiedz
Cytat
AArvanity
Oldschool Grinder

dobre przykładowe rozdania jasno obrazują że jesteś dobrym graczem, solid wykres i podział rakeback mnie rozbawił :D

Odpowiedz
Cytat
blahblah12 Autor wątku
blahblah12
Oldschool Grinder

Ha, bardzo zabawne... :)

Nie jestem break even, wygrywałem 8bb na nl25-50, ale wypłaciłem znaczną kwotę i od tego czasu "soft mnie kara niemiłosiernie"....

Rakeback to 200$ za 15 400VPP, bo satelitek nie gram, więc mogę zgodzić się na 50/50, ale stellar mój :P (100$ za 10 000VPP) ?

Grałbym spokojnie nl10, ale VPP lecą powolutku :(

Sesja dzisiejsza:

Nawet kiedy wygrywam to jestem pod EV :(

Odpowiedz
Cytat

wezme reszte czyli 30%

Odpowiedz
Cytat

//spam - jeneral86

Odpowiedz
Cytat
Grinder23
Elite Grinder

Napisane przez 111stanko111
//spam - jeneral86

precz.

Odpowiedz
Cytat

//spam - jeneral86

Odpowiedz
Cytat
blahblah12 Autor wątku
blahblah12
Oldschool Grinder

to dajcie znać czy aktualne - zacznę importować ręce z nl25

Odpowiedz
Cytat

ja potwierdzam

Odpowiedz
Cytat

[CJamiered]Przeczytaleaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Zaproponuj jakis sensowny prog zysku ponizej ktorego stellar idzie do profitu, a jestem na pokladzie.

Odpowiedz
Cytat
blahblah12 Autor wątku
blahblah12
Oldschool Grinder

stellar może iść do profitu - wyrabiam te po 100$

czy dobrze to rozumiem: dzielimy się 50/50

czyli powiedzmy 100bb zysk, ja biorę 50bb, zostaje 50bb

ale jako że jestem inwestorem to z pozostałych 50bb 40% również idzie do mnie?

dodatkowe dane na pw

Odpowiedz
Cytat