Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Hej!
Powyzej wyniki z ostatniego miesiaca. FR gram juz od dosc dawna, dawalam sobie rade na RUSHu do nl50.
Wlasnie wrocilam z urlopu, ktory kosztowal mnie troszke wiecej niz sobie pierwonie zalozylam, co uniemozliwia mi "doladowanie" rolla do poziomu pozwalajacego spokojnie wejsc na nl25.
Jako, ze sporo czasu poswiecilam ostatnio na edukacje i z pomoca m in rushera udalo mi sie pozbyc czesci leakow chcialabym ponownie sprobowac wejsc na nl25. Poprzednie gamblerskie proby z kilkoma BI-namii w zapasie niestety sie nie powiodly (a moze raczej powiodly sie, lecz cashouty pozarly efekty grindu).
Teraz chce przejsc limit zgodnie z brm, stad oferta stackinowa. Potrzebuje 25BI na nl25 (625$), chcialabym sprzedac 50% udzialow.
Zarowno ewentualny profit, jak i RB dzielimy 50:50
W przeciagu maksimum 30 dni od rozpoczeci stackingu zobowiazuje sie rozegrac 50k rak. Wydaje mi sie, ze jestem w stanie ugrac taka ilosc duzo wczesniej, jednak nie chce doprowadzic do sytuacji, w ktorej musialabym grac "na sile".
W przypadku drastycznego spadku rolla w czasie trwania stackingu (polowa srodkow) wspolnie z inwestorami podejme decyjzje co dalej (choc mam nadzieje, ze do takiej sytuacji nie dojdzie, choc wiadomo jakie swingi towarzysza zoomowi, o czym zreszta mozna poczytac na moim nieco zaniedbanym blogu).
Na czas stackingu gram tylko nl25 fr zoom, co 5k rak zdaje raport w blogu, na wypadek utraty statusu przeze mnie lub inwestora/ow.
Dzieki