Przejdź do forum
NL2 - 10k hands [So...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

NL2 - 10k hands [Sold]

3 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
771 Wyświetlenia
bariox

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Witam,

Oferuje staking na NL2 (P*, SH, reg), przez 10k rąk.
Kwota - 30$
Profit - 50/50 (rb pomijam)
Czas - rozliczenie w poniedziałek 6.02.17
Wpłaty - P*

zajcur - 100% :f_drink:

Feedback - bariox

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
zajcur

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

biore 100%
za chwile bedziesz mial na starsach hajs

Odpowiedz
Cytat
bariox Autor wątku
bariox

Profit 18$, odsyłam 39$:f_drink:

Spoiler

Odpowiedz
Cytat