Przejdź do forum
NL16 SH ZOOM 20K HA...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

NL16 SH ZOOM 20K HANDS

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
840 Wyświetlenia

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Witam
Feedback

Oferta

1* Gram nl16 SH
2* Potrzebuje 25 BI(400$)
3* 20k hands [w przypadku minusa gram ofc dopóki nie wyciągnę na plus]
4* profit 50/50, rb moj (przy skrzynkach to raczej dużo nie będzie )
5* Wyniki

Spoiler

6* Sprzedaje 75%
7* 75% = 300$
8* Wpłaty pokerstars ; sokraht / ecopayz waluta euro priv
9* Przy ewentualnym spadku do 160$ schodzimy na nl10 w celu odbudowy rolla(powyzej 200$ nl16)

Do dziś 18 czekam na odpowiedz poprzednich inwestorów, po tym czasie zwalniam rezerwacje. Preferuje jednego inwestora, ale to nie musi być regułą kontakt priv, raport prywatny, systematyczny co 5k rozdań.

Zapraszam

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
wojtaz165

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

o co w tym wszystkim chodzi ? :D

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji. Porozmawialismy, a kolega nie doczytał niestety, że ja przyjmuje tylko starsy/Eco, oferta dalej w grze

Odpowiedz
Cytat