Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
OK, koniec tej pieknej przygody.
Zla wiadomosc jest taka, ze okazuje sie, ze nie potrafie grac bo winrate jest mega slaby. Dobra jest taka, ze mimo tego i tak udalo sie osiagnac ROI 45%.
Graph:

Cashier bez bonusow (brakuje $185 ktore jest na skrillu i nie moglem wplacic bo mam limit)

Jezeli chodzi o rakeback to zrobilismy 18171 VPP co daje 100$ za stellar i 600$ za bonusy (3x 15,400 FPP) = total $700
Tutaj cashier juz z bonusami (tak samo - brakuje $185)

Tutaj dokladne wyliczenia:

Daje Wam pol dnia na sprawdzenie czy wszystko sie zgadza i ew. napisanie jezeli ktos chce kase dostac gdzies indziej niz tam skad do mnie przyszla. Jezeli nikt nic nie napisze, to dzis (wtorek) popoludniu bede rozsylal.
Nie wiem jeszcze czy bede wystawial kolejny stacking, pewnie bedzie to zalezec od kilku pierwszych sesji ktore zagram i tego jak sie bede czul na mniejszym rollu. Jezeli bede, to oczywiscie sa rezerwacje wg. kolejnosci zgloszen w dziale railingu i bede dawal tym osobom pierwszenstwo w wyborze cegielek.
Gratuluje w miare udanego stackingu, szkoda ze wyszlo tylko tyle no ale po prostu jestem slaby
Zapraszam do zostawienia feedbacku.