Witam !
Niestety jestem zmuszony postarać się o staking (myślę, że 2,5k dałoby mi w tej chwili swobodę gry i luz psychiczny), gdyż po ostatnim grubszym cashoucie gierki nie rozpieszczają, a nie lubię grać na agro rollu. Graj niżej też już nie wchodzi w rachube, bo po prostu nie dałbym tam rady utrzymać A-game.
Staking obejmowałby max do 6 listopada, kiedy to FTP ma wrócić, a tam czeka na mnie soczysty roll, ew. do wyrobienia bonusa 2,6k$ 200k na P* (brakuje 38k VPP, a więc jeden miesiąc gry tak naprawdę, tym bardziej że w planie jest ostry grind w październiku).
Status:
Uploaded with ImageShack.us
Wykres: (nie jest to cały wykres, gdyż teraz jestem poza domem, ale jak wrócę dla zainteresowanych cały graph do wglądu):
Uploaded with ImageShack.us
Staking na 2,5k$ (50/50 z gry i rakebacku). Wolałbym żeby stakerem była jedna osoba, choć jak będzie chętnych kilka osób z mniejszymi wkładami, to zbierzemy wszystkich.
Czekam na odpowiedzi
100# - 2500$
50% - 1250$
20% - 500$
15% - 375$
10% - 250$
8% - 200$
6% - 150$
4% - 100$
WPŁATY na P*, nick NadnarwiankA
Rezerwacje:
Mathiu 4%
Ackadius 6%
deny 8%
Goodfake 4%
jokiee 10%
rotie 4%
nek 4%
wronkaluk 20%
dzrkcz 4%
sudokumistrz 16%
Mienso24 8%
asiarat 12%
Pozdrawiam !
Feedback
https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?threadid=277536
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.