Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
feedback - kustra
Poprzedni stacking:
nl50 zoom 60kh proszę o wpłaty
Oferta:
Potrzebuję 35bi na nl100. Profit dzielimy 50/50, rb 50/50. RB w pierwszej kolejności pokrywa ew. straty, potem dzielimy zysk.
1. Gram na starsach, normalne stoliki SH. Gram stoły $ i €.
2. Gram średnio 6 stołów
3. Aktualizuję co 5kh
4. W przypadku spadku do 2k$ gram nl50 do 2,5k$, potem znów wchodzę na setki.
5. A game, źle się czuję, jestem słaby etc. nie gram
6. SR po każdej sesji.
7. Obszerna baza hh.
O mnie
Aktualnie kończę swój pakiet treningów z Soekiem. Codziennie robię SR po sesji. Staram się oglądać wszystkie poważniejsze produkcje PS
Czemu biorę stacking?
Cashout 90% rolla.
Od iluś dni grałem na nl10, nl25, ale po przemyśleniu, jednak większy zysk przyniesie mi stejk na setkach, aniżeli odbudowa rolla.
Graphy
Baza, którą aktualnie mam załadowaną w hm2. Nl50 i nl100. Jakieś ostatnie 1,5 miesiąca.
Uploaded with ImageShack.us
Inne można zobaczyć w moim poprzednim wątku ze stackingiem.
Kontakt:
Chętni:
agatam2 5%
zapłacone
tomokasyn 5%
zapłacone
Mastermixus 20%
zapłacone
nobolandia 5%
zapłacone
majslaw 5%
zapłacone
DonFrye89 25%
picpwnz 3%
zapłacone
innocent 5%
zapłacone
EnvyPoker 10%
zapłacone
szuwar69 14%
zapłacone
knoq 3%
zapłacone
100%
ZAPISUJĘ TYLKO OSOBY, KTÓRE WYPOWIEDZĄ SIĘ W TYM WĄTKU. NIE OBOWIĄZUJĄ ŻADNE ZAPISY PRZEZ SKYPE.
Wpłaty przyjmuję tylko i wyłącznie P* i NT. MB niestety nie posiadam.
Cegiełek celowo nie wypisywałem. Stake to 3500$. Każdy sobie zadecyduje ile chce kupić, myślę, że nikt nie będzie na tyle chamski, żeby wziąć np. 194.38$