Przejdź do forum
Nl10 Zoom - Sprzeda...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Nl10 Zoom - Sprzedane

80 Posty
14 Użytkownicy
0 Reakcje
6,754 Wyświetlenia
CichyGrzmot

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Jak najbardziej. Graj satki :)

Odpowiedz
Cytat
GibkiJoe

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

hehe ładny zwrot akcji, gratuluje determinacji i powodzenia w dalszej grze

Odpowiedz
Cytat
Duzers Autor wątku
Duzers

Gwoli informacji :)

Zmieniłem dysk w laptopie na SSD.
Baza zachowana.
Stan cashiera 325.61$ + 22 T$.
Rozegrane 10k rąk
Jestem 8 BI pod EV+.
NonSD płaska jak szkło.
Ewidentnie mnie jeb...
Wczoraj piłem, dzisiaj też będę.
Jutro wracam do grindu.

To byłem ja.
Wacław Jarząbek.

Odpowiedz
Cytat
Duzers Autor wątku
Duzers

Odpowiedz
Cytat
Duzers Autor wątku
Duzers

Wykres i ss cashiera na prośbę, bo mi się niechce ;P

Odpowiedz
Cytat
kaelll

mi wystarczy wykres :challenge

Odpowiedz
Cytat
Duzers Autor wątku
Duzers

Napisane przez kaelll

mi wystarczy wykres :challenge

Mniejszościowi udziałowcy głosu nie majo! :f_biggrin:

Odpowiedz
Cytat
kingsajz86

Pics or it didn't happen :challenge

A tak serio to gratulacje, bo widać ładny progres :)

Odpowiedz
Cytat
Duzers Autor wątku
Duzers

Jeszcze nie jestem za bardzo zadowolony, bo wykres mi strasznie wariuje podczas jednej sesji :pokerface: Myślę, że spokojnie mogę wyciągnąć 10 bb/100 na tym limicie. Nawet ze swoimi umiejętnościami :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat
Certh

Jak tam idzie, że tak zapytam?

Wykres pnie się dalej w górę, czy mamy jakiś przestój? :)

Odpowiedz
Cytat
Duzers Autor wątku
Duzers

Trochę mną targa od jakiegoś czasu. Volume jest a roll w chwili obecnej ok 330$. EV mnie szmaci na jakieś 10 bi. Oczywiście całości nie chcę zrzucać na pecha. Największym problemem był nadmiar stolików spowodowany GodMode. Dzisiaj na nocy w pracy wrzucę wykres i coś więcej napiszę o grze :)

Odpowiedz
Cytat
Duzers Autor wątku
Duzers

No cóż... Co można dobrego napisać o mojej grze? To, że nie ma minusa... Na wykresie widać początki na NL10 i potem systematyczny up. Do czasu, aż odczułem jak zaczęło mnie targać EV + godmode. Na spadek przyczynił się też fakt iż zacząłem grać sesje po 18/14 na 20 stołach i na dodatek w stacku. Ilość akcji nakręcała mnie tak jak na ZOOMie i akcje były podejmowane szybko bez głębszych analiz. Uwierzyłem w pewnym momencie za bardzo w siebie i włączył mi się lajtowy styl grania na przemian z rozsądkiem. I widać co się stało. Od ok 27 wróciłem na max 12-16 stołów po 3-4 w kaskadzie i odrazu widać poprawę na wykresie. Ten spadek co mi się przytrafił to wynik przegrania 2x KK < AA i 2x set na set. W przypadku tych KK byłem bardzo bliski spasowania ich pre, bo w akcje mnie wciągali gracze ze statami zamkniętej w sobie dziewicy, której nagle ktoś dał w mleku coś na popęd seksualny. No i mnie wy...

Obecnie po analizie gry z okresu wzrostu i spadku doszedłem do pewnych wniosków.

Zacieśnienie gry, max 16 stolików, żeby spokojnie akcje rozgrywać, powstrzymanie szybkokliku... Zobaczymy co będzie dalej, ale jestem nadzwyczaj spokojny :)

PS.1 W każdej chwili, jeżeli którykolwiek z was będzie chciał zakończyć stacking niech da znać.

Odpowiedz
Cytat
stekubuk

A nie łatwiej zamiast tych 16-20 stolików zwykłych grać odpalić 4 stoły zooma i spokojnie robić pieniądze ? Tak tylko pytam. ;) _cool:

Odpowiedz
Cytat
Duzers Autor wątku
Duzers

Zaczynałem od Zooma :)

Prześledź wątek ;)

Odpowiedz
Cytat
Duzers Autor wątku
Duzers

Poddaje się...
Nic nie idzie do przodu, a wręcz przeciwnie. Boję się, że będzie postępować w dół, a nie chcę przedłużać w nieskończoność. Poniżej wstawiam rozliczenie. Wymieniłem T$ 1:1.

Oczywiście w danej sytuacji podzieliłem całość według udziałów. Napiszcie mi proszę na jakie konta wam to porozsyłać.

Jeżeli potrzebujecie jeszcze jakieś screeny to dajcie znać.

Dziękuje, że pomimo perturbacji z tym stackingiem wykazaliście się cierpliwością i pozwoliliście mi w spokoju grać. Przykro mi, że nie macie z tego wymiernych korzyści, ale widocznie jeszcze trochę potrzebuję, aby się ogarnąć.

Dalej będę próbował grać NL10 i też w formie stackingu, ale to dopiero od poniedziałku. Wstępnie udziały są wykupione, ale oczywiście jeżeli, któryś z was jest zainteresowany dalszym trzymaniem udziałów u mnie proszę o info.

:f_frown:

Odpowiedz
Cytat
CichyGrzmot

CichyGrzmot P* plz.

Odpowiedz
Cytat
Duzers Autor wątku
Duzers

Napisane przez CichyGrzmot
CichyGrzmot P* plz.

Poszło.

Odpowiedz
Cytat
Certh

Certh na P*

Odpowiedz
Cytat
ArcadiusK

Wysłałem PM

Odpowiedz
Cytat
Duzers Autor wątku
Duzers

Wczoraj o 10:13 :) Już powinieneś mieć kasę na koncie :)

Odpowiedz
Cytat