Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Witam,
Straciłem swojego rolla na FTP i otrzymałem kapitał pierwszej pomocy na EP. Wszystko szło pięknie póki nie dopadł mnie mega downswing. Nawet się wierzyc nie chce gdy 4 raz pod rząd AI preflop i asy są połamane. Dlatego też chciałbym prosic o Staking. Pieniądze z Netellera niestety muszę wykorzystac na opłacenie akademika za 3 miesiące.
Grałem NL10 SH SSS z racji małego bankrolla jednak chciałbym staking 30BI BSS czyli 300$. Zyskami dzielimy się 40% dla mnie 60% dla stackującego. Czas trwania 100k rozdań. Rakeback i bonusy dla mnie. Stoliki 4 na raz. W przypadku przegrania połowy stakingu resztę zwracam. Przekazanie kasy poprzez MB.
Nie wiem jak wstawic wykres (używam HM od niedawna) ale nie będę ukrywał że przez obecną sytuacje jest na minusie jak dla mnie dośc sporym -35,91$ przy szczycie 47,03$ po próbce 8208 rozdań.
Feedback: marcinbauer Feedback