Przejdź do forum
NL10 Ongame by Mien...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

NL10 Ongame by Mienso[SOLD]

5 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
255 Wyświetlenia

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

feedback Mienso24

Witam Serdecznie :D

Wystawiam staking bo.... Nie mam kasy* :facepalm: , mam skilla :pokerface: i mnie motywuje _cool:

Gram cały czas [ nie miałem przerwy w grze ]
!!!! UMIEM nie tiltować !!!! ( sprawnie mi to wychodzi od 3 miesięcy)

Staking obejmuje nl 10 na Ongame

100% - 300$
40% - 120$

Warunki:
1. Gram w listopadzie ( możliwość przedłużenia do 22 grudnia)
2. Gram jak mam ochotę, nic na siłę; liczę na value nie rakeback
3. Do zysków zaliczam tylko profit z gry
4. Dzielimy się 50/50 ( bez rakeback)
5. Rakeback pokrywa straty** inwestorów
6. Info będzie co +/-5BI na priv
7. Gram tylko 4 stoliki
8. Max 2 inwestorów ( kto pierwszy wykupi całość ma pierwszeństwo )
9. Wpłaty tylko i wyłącznie na MB ( PLN - przy zysku poniżej 110$ pokrywam koszty przewalutowania)

Ostatni staking (wrzesień ) przyniósł zysk w wysokości 1/3 wkładu inwestora, ale nie rozegrałem 1/3 zaplanowanej gry, ponieważ walczyłem z PT4 na speed poker
(więcej nerwów niż przyjemności z gry )

Wykres mam, ale jest za duży rozmiar ( nie wiem jak zmniejszyć okienko w paint-cie)

Zapraszam do inwestowania ( dla mnie zawsze najważniejszy jest klient )

Ja biorę 20%

*info na priv
**
+ jeśli staking skończy się na "-", to gdy będę mniej niż 10BI pod EV pokrywam straty własnym wkładem wniesionym w staking

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
ArcadiusK
Oldschool Grinder

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Ile planujesz mniej więcej rozegrać w tym czasie rozdań?

Wstępnie 40%

Odpowiedz
Cytat
GibkiJoe
Oldschool Grinder

heh chciałem całość ale widze ze przedmówca zedytował posta i dopisał 40%, wiec nie bede łasy i wezmę pozostałe 40%

bede mial pare pytan na priv

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

8. Max 2 inwestorów ( kto pierwszy wykupi całość ma pierwszeństwo )

chodziło mi o to, że jeśli ktoś weźmie all to nie ważne czy był inny inwestor przed nim z 40% także, jeśli GibkiJoe bierzesz całosć to masz takie prawo - jeśli nie to osoba, która za tobą wpisze 80% będzie miała pierwszeństwo w tym stakingu

Zależy mi tylko na jednym inwestorze, ponieważ oferta jest EV+ (nie uciekam z pieniędzmi ;) )

2/3 sesje godzinne w dniu pracy ( niestety nie jestem nocnym grinderem)
3+ w dzień wolny ( system 4-brygadowy )

Odpowiedz
Cytat
GibkiJoe
Oldschool Grinder

ok wstępnie biorę calosc, przyjmij zaproszenie bo chce na priv podpytac conieco i wtedy potwierdzę

ok mamy wszystko dogadane

Odpowiedz
Cytat