Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

nl10 50k hands

3 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
279 Wyświetlenia
prine123

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Witam to mój pierwszy staking. W pokera gram ponad 3 lata, z czego przez 2 lata dotacji udzielałem jako fiszek. Na sharku jestem dosyć sporo w plecy , to jeszcze z czasów jak potrafiłem przegrać 300$ w przeciągu godziny. Staking robie w celu uzbierania na zloty status na pokerstrategy bo niestety nie posiadam podpiętego konta na starsach a od września będę bronzem, grywałem na ósemkach. Mam zamiar grać min 15 stołów w sesji z minimalnym wpisowym na stole czyli 4$, potrzebuje do tego bezpiecznych 40 bi czyli 160$. Maksymalnie staking trwać będzie miesiąc.
Oferta:
- 50k hands na starsach ( min 2k hands dziennie)
- podział 50/50 zyski i rb
- sprzedaje 50% (80$) udziałów ( najlepiej 1 inwestor max 2)
Możliwość wysłania skanu dowodu, jeżeli coś jest niejasne proszę pisać bądź poprawić ofertę jako, że 1 raz to robię, pozdrawiam. Wpłaty po sprzedaniu na nick prine123 starsy.

Poniżej wykresy (niewiem za bardzo jak załadować to podaję linki do wykresów):

/
/

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
queristo

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Biorę.

Odpowiedz
Cytat
prine123 Autor wątku
prine123

Ok, to w takim razie te 80$ przelej do jutra, od pon zaczynam. W dziale Railing bede zamieszczal codzienny status, pozdrawiam :)

Odpowiedz
Cytat