Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Nl10, 40k rąk

3 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
546 Wyświetlenia

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Ten wątek to potwierdzenie deala stakingowego zawartego pomiędzy reprezentowaną przeze mnie grupą inwestorów a użytkownikiem hewitt2.

Warunki deala:

- NL10 na p*

- 40k rąk

- czas trwania: do 9 stycznia

- podział profitu i rb: 50/50

- roll: $150 + ew. reload

Feedback

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

potwierdzam

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Daj znać na skype jak idzie.

Odpowiedz
Cytat