Napisane przez kubabe
Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
no to ja przeleje na P* jak juz bedzie to w miare ogarniete, wydaje mi sie ze warto sprawdzic czy bedziesz mogl te pieniadze ze starsow od razu wyplacic czy rzeczywiscie cos tam musi byc ugrane albo weryfikowane zeby nie czekac tygodniami. masz juz jakies informacje czy "masz nadzieje"?
masz MB w PLN i chcesz tego uzyc jako posrednika do wplaty na ipoker. czyli przyjmujesz w $ na starsach, przewalutowujesz wplacajac na MB, i po raz kolejny przewalutowujsz wplacajac na ipoker - ktos ci wyzej napisal ile mozna stracic, totalny bezsens.
wplacanie MB w PLN to taki sam bezsens, bo najpierw zaplaca wplacajacy za przewalutowanie (ci co maja MB w innej walucie, podejrzewam ze wiekszosc) a potem ty wplacajac na ipoker.
zbieraj pieniadze na starsach, wyplac je na MB/NET w DOLARACH a nastepnie wplac na ipoker i nie bedzie zadnych oplat. tylko sie zorientuj czy rzeczywiscie nie trzeba tej kasy na starsach jakos obrocic najpierw.
W takim układzie wchodzą w gre 2 opcje.
Osoby które mają MB w złotówkach mogą przesłać złotówki, gdzie mam złotówki.
Osoby które mają pośrednika (MB,Netteler) w $$ mogą przesłać na Nettelera, gdzie mam dolary.
Badz przesłać $$ na P* i bez prowizji $$ na Nettelera. Tak jak Ty proponujesz.
Co do obrotu pieniędzmi na P*:
http://www.pokerstars.pl/poker/real-money/cashier/faq/#limits
przez 48h od ostatniej transakcji nie będę mógł wypłacić pieniędzy <= to napewno.
Jeżeli ktoś zna takie sytuacji z dośw. proszę o wpis.