Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Nl 25

5 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
415 Wyświetlenia
zaperos

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Witam. Nie będę tutaj opisywał swojej przygody z pokerem, gdyż możecie ją przeczytać w moim poprzednim wątku stackingowym. Skoro wstęp mam już za sobą przejdę do konkretów:

Potrzebuję 30BI na Nl25. Podział zysków 50:50, rakeback zostawiam sobie. Jeżeli oczywiście staking będzie failem pokrywam wszystkie straty z RB. Jeśli chodzi o długość stackowania to wstępnie 50k rąk, aczkolwiek ilość jest kwestią dogadania. Grać zamierzam na Pokerstars. Oferta elastyczna i do negocjacji :)

NL 10

Spoiler

NL 5/10

Spoiler

NL 10

Spoiler

NL 20

Spoiler

Niestety nie mam wykresów z HM, gdyż nie zachowały mi się. Większość rąk z tego wykresu jest na stawkach NL20

Feedback

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
lorpio

Jakie cegiełki ??

Odpowiedz
Cytat

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

wezmę 45%

Odpowiedz
Cytat
zaperos Autor wątku
zaperos

Właściwie to nie myślałem o cegiełkach tylko o jednym konkretnym inwestorze. Ale skoro już się takowe pojawiły to max chciałbym 2-3 inwestorów. Skoro Izabela2 chce 45% to myślę, że pozostałe 55% mogę rozbić na 2 osoby.

Odpowiedz
Cytat

Biorę resztę

Co powiesz na rakeback 70-30 dla Ciebie?

Odpowiedz
Cytat