Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Witam,
Gram w pokera rekreacyjnie kilka ładnych lat, głownie grałem sng i czasami mtt. Zawsze jednak podobała mi się gra post folp dlatego mniej więcej od początku roku zainteresowałem się cashami. Z powodu kłopotów życia codziennego zmuszony byłem wypłacić rolla, mógłbym się odbudować grając znowu Nl2 i Nl5 ale stawka godzinowa wg moich wyliczeń wyjdzie lepsza grając od razu NL10 na stakingu.
Jest to moja pierwsza taka oferta ale w przyszłości chciałbym wziąć stacking na NL25 i NL 50 Jako, że jestem w zasadzie na początku swojej drogi w grach cash dlatego chciałbym aby stakowali mnie tylko gracze grający wyżej, którzy czasami mogliby coś doradzić, czy rzucić okiem na moją grę. Mam obecnie sporo czasu na grę więc do konkretów!
Oferta
Platforma P*
nick turbopawn
Potrzebuje około 25bi sam biore 5bi
Staking kończymy po ugraniu 50k hands lub jeśli wcześniej profit z rakebackiem wyniesie 400$
W przypadku straty 15bi schodzę odrabiać na NL5
całość rakeback pokrywa straty
Wpłaty P* lub netteler
55% dla mnie 45% inwestorzy - zarówno winnings jak i rakeback
Gram satelitki do stroma, do tej pory rozegrałem ich blisko 70 i mam 36% wygranych
gram głownie 4stoliki SH
volume ~3k hands dziennie 4-5 dni w tygodniu zatem czas trwania stakingu przewiduje na 3 tygodnie max 4
Na maila mogę podesłać skan dowodu lub jak ktoś chce mogę się spotkać na żywo w Katowicach
Moje wyniki z ostatnich 4 miesięcy

Cegły
20% - 50$
10% - 25$
Udziały
Dla siebie biore 20%