Przeczytałem i zaakceptowałem regulamin i zasady stakingu oraz regulamin PokerStrategy.com. Zapoznałem się z poradami dotyczącymi stakowania. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Witam,
Po długiej rozmowie w ofercie longterm, popieram zdanie większej ilości osób które zaproponowały wystawić jednodniową ofertę by przekonać do siebie ludzi po ostatnim nieudanym stakingu. Tak więc przygotowałem rozpiskę specjalnie na niedziele z tego powodu i jeżeli wynik będzie średnio zadawalający(jakieś 20$ profitów przedłużę o następny dzień). Tak więc:
Mój wykres:
Spoiler

Mój feedback: https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?threadid=379714
Schedule Sunday:
Spoiler

Total sesja wychodzi 143$ z centami więc by wychodziły ładniej cegiełki zaokrąglam do 150$ i mojego wkładu będzie 50%.
Warunki:
1) Zobowiązuje się do prowadzenia raillingu i informowaniu o nie rozegraniu pewnych turnieji w przypadku dużej ilości stołów lub deepów, w przypadku nie rozegrania BI turniejów do profitów tak samo jak i nie wykorzystane rebuy lub addon.
2) Gram odblokowany by można mnie było śledzić podczas gry.
3) Railling prowadzę co niektóre przerwy, gdy będzie mała ilość stołów lub gdy będzie się zbliżać stół finałowy.
4) W przypadku wyjścia BE lub na mały minus po uzgodnieniu z inwestorami przedłużyć o jeszcze jedną sesją i doładować z własnych środków.
Cut: Ponieważ będę miał swój większy wkład, cut niezależnie od kwoty profitów 14%.
Cegiełki:
5% - 7,5$
10% - 15$
25% - 37,5
Inwestorzy:
Ja 50%(75$)
Lalaeth 10%(15$) PAID
Larry 20%(30$) PAID
Manuelos 30%(45$) PAID
Nigthmaare 10%(15$) PAID
Maxmarik 5%(7,5$) PAID
W przypadku większej ilości chętnych mogę zwolnić swoje % jeżeli zaistnieje taka potrzeba, a w przypadku nie sprzedania pozostałych % dodaję wkład od siebie zwiększając moje % i w niedziele ruszam więc proszę o informowanie na bieżąco o rezerwacjach i przelewaniu. Z góry dziękuje.
Proszę o przelewanie do Niedzieli 19.04.2015 najpóźniej do godziny 13:15 abym mógł wszystko zaktualizować i przygotować się do pracy. Przelewy na konto p* paymyoverbet. Ewentualny kontakt na skype( paymyoverbet )